Teknofestte bu sene çok az seçenek var bilginiz var mı bu konudaTeknofest başvuruları başladı
Kategoriler daha açılmadı başvuruya. Bugün bakmadım. Perşembe günü lise için 5 kategori vardı başvuruya açık.Teknofestte bu sene çok az seçenek var bilginiz var mı bu konuda
51 yarışma 117 kategori var duyurulardaTeknofestte bu sene çok az seçenek var bilginiz var mı bu konuda
ben kıbrıs kısmını gordum hocam orada da 10 yarısma vardı sankı sımdı gordum hocam tesekkurler51 yarışma 117 kategori var duyurularda
başvuru ekranı açık şu andaKategoriler daha açılmadı başvuruya. Bugün bakmadım. Perşembe günü lise için 5 kategori vardı başvuruya açık.
Zamanı geldikçe açılacak.
Perşembe baktığımda daha açık değildi. Çocuklara anlattım nasıl başvuru yapılır diye.başvuru ekranı açık şu anda
ben kıbrıs kısmını gordum hocam orada da 10 yarısma vardı sankı sımdı gordum hocam tesekkurler
Klavuzda başvuru yapılabileceği söyleniyordu. İnceleyin istersenizArkadaşlar başka bir yere başvurduğumuz projemizle Teknofest de başvurabiliyor muyız
Tübitak bize yapılan başvuru ile başka yere başvuramazsınız dedi. Aynı projeyle başvurdum. Tübitak kabul etmedi. Teknofestte derece aldık.Arkadaşlar başka bir yere başvurduğumuz projemizle Teknofest de başvurabiliyor muyız