R roninalp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 288 3 Haziran 2013 #1 tekirdağ merkez'de tef için boş kadro durumları nasıl arkadaşlar ??? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
tekirdağ merkez'de tef için boş kadro durumları nasıl arkadaşlar ??? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
R roninalp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 288 17 Temmuz 2013 #3 yok mu tekirdağa 1-2... arkadşaşlar il içi, il dışı, özür durumu kimse istemiyor mu ?????
pnrgckln Üye Mesajlar 24 23 Temmuz 2013 #4 ben istiyorum hocamm.....Corluda deri sanayicileri e.m.l var sadece ve corlu-cerkezkoy ortaokullarini da tercih ediyorum .Siz de tercih yapiyomusunuz?
ben istiyorum hocamm.....Corluda deri sanayicileri e.m.l var sadece ve corlu-cerkezkoy ortaokullarini da tercih ediyorum .Siz de tercih yapiyomusunuz?
R roninalp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 288 21 Ağustos 2013 #5 arkadaşlar bu son şansınız.... kapanın elinde kalıyor... Tekirdağ merkez tef var mı???? zaten bir tane okul var.... bakalım kimin şansına
arkadaşlar bu son şansınız.... kapanın elinde kalıyor... Tekirdağ merkez tef var mı???? zaten bir tane okul var.... bakalım kimin şansına