teşhir ürün

Kodla Büyü

kewok2544

Aktif Üye
bimeksten bi bilgisayar baktım toshibanın teşhir ürün arada 400-500 tl oynuyor normalle arasında alınır mı sizce pişman olmyalım sonra :)

bence alınır. hatta ben soruyorum teşhir var mı diye

Değişir. Ne kadar zamandır teşhirde duruyo mesela? electroworld te müdür yardımcısı bi arkadaşım vardı bana 22 bi lcd televizyon için haber vermişti. Ürün ben almadan 8 gün önce sıfır kutudan teşhire koyulmuş. 250 lira farkla almıştım. Ama kimisi 7-8 ay teşhirde duruyo sürekli çalışıyo millet orasını burasını kurcalıyo vs. yıpratıyolar ürünü.

Sadece teşhir olduğundan emin olun hocam. Bazı firmaların ticaret anlayışı çok kötü. Arızalı olan teşhir ürününü servisine götürüp yaptırıyor ve tekrar teşhir ediyor. Böyle bir ürün olmadığından kesinlikle emin olun.

Teşhir ürün biraz da şans işi ama garantisi olsa bile sıkıntı çıktığı zaman uğraşmak demek bana çok mantıklı gelmiyor..

Bence batarya önemli, ama bazı firmalar teşhir ürünlerini müşteriye değil de kendi elemanlarına satıyorlar... Demek ki bi sıkıntı oluyor sonra...

bazı firmalar(sanırım teknosa da gördüm) teşhir ürünü fiyatını belirlerken ne kadardır teşhirde olduğunu da göze alıyor, yani 10 günlük teşhir ile 6 aylık teşhir ürününün fiyatı aynı olmuyor. ne de olsa risk tabi, ama teşhir çıktığı günden beri takip ettiğiniz bir ürünse alınabilir.

BBNET
Geri