Teşekkürler...

Kodla Büyü
Neden yeni bi kullanıcı adıyla girip böyle bir başlık açıyosun. Neden çekiniyosun. Delikanlı ol. Kimsen onunla yaz. Merak etme yalaka demiycem.

aferin çok iyi yaptınız merhum akif üstadın tırnağına kurban olsunlar şimdikiler...

yazıdan bir parça!

İlk toplu sözleşme masasındaöğretmen ve öğretim elemanlarının ‘ek ödeme’ zulmüne son vermek için ‘ek ödeme yoksa bu masada imza da olmayacak’ diyerek mücadelesinden asla taviz vermeyen Eğitim-Bir-Sen, ek ödeme dışında eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolunda ilk defa 18 sorunun çözümünü sağlamıştır. Öğretmen ve öğretim elemanlarının ek ödeme mağduriyeti başta olmak üzere eğitim çalışanlarının haklı talepleri karşılık buluncaya kadar mücadelemiz sürecektir.

:puhaha:

diğer bir parça!

Özgürlük ve emek mücadelesinin güçlü temsilcisi Eğitim-Bir-Sen’in;

1-üniversitelerdeki başörtüsü problemi
2-haksız katsayı uygulaması
3-8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim dayatması
4-Milli Güvenlik dersi gibi özgürlük açısından can yakan vesayetin önemli izlerinin silinmesinin yanında sicil affı gibi hayata dönüşü ifade eden düzenlemelerdeki rolünü bilen ve takdir eden; promosyonların tamamının çalışanlara dağıtılması, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, uzman öğretmenlik davaları, toplu sözleşme hakkının alınması gibi özlükle ilgili birçok kazanımın adresini büyüten eğitim çalışanlarına şükranlarımız sunuyoruz.

:puhaha:

Yani, başörtüsü problemi, haksız katsayı vb gibi şeyleri eğitimbirsen mi çözmüş.

bizi enayimi sanıyorsunuz siz. çözüldü mü yani başörtüsü problemi! hayır hala devam ediyor. bu yazıyı yazanın zekasından şüphe ediyorum.

olaki çözülmüş olsa bile bu problemleri sadece hükümet çözmüşse çözmüş sayılır.. çünkü eğitim bir denen sendikacık en ufal bir iş yapmamıştır. yaptım dediği her şey sadece kağıt üstündedir kimsenin haberi bile yoktur ne yaptığından..

ki sorun hala çözlümedi.. öğretmenler ve öğrenciler başörtüsü kullanamıyorlar. sen neyi çözdün kendini bir iş yaptım zanneden sendika..

keşke bizde size teşekkür edebilsek... bu ara madem böyle gururlu ve mağrursun... esas kullanıcın ile girsene

fazla eğilme yaladığın yerden farklı tadlar gelebilir demiş geçenlerde burda bir pc ci :puhaha:

BBNET
Geri