Merhabalar.. Bu yer değiştirmede başka bir ile tayinim çıktı. Gideceğim okulda BT sınıfı yok etkileşimli tahta da yok. Ben orada ne yaparım sizce var mı bu durumda olan arkadaşlar?
tayinim çıktı derken sanki zorla çıkartmışlar gibi anladım benblankkeyframe' Alıntı:Merhabalar.. Bu yer değiştirmede başka bir ile tayinim çıktı. Gideceğim okulda BT sınıfı yok etkileşimli tahta da yok. Ben orada ne yaparım sizce var mı bu durumda olan arkadaşlar?
tebrik ederim hocam, iş başa düşünce çözüm üretmişsiniz..stan007' Alıntı:Ben bu sene kermes yaptım, birazda velilerin desteğiyle 2500 tl civarı topladım 5 bilgisayar aldım internetten, her sene böle yapsam 3,4 senede bilgisayarları yenilerim, yoksa idareye bırakırsak işimiz çok zor olur, ağlayıp durarız artık....
3 senedir bu okulda çalışıyor olsan 4 sene sonra da labı ını tamamlasan rotasyona kalır 1 sene artık kullanamadan ayrılırsınstan007' Alıntı:Ben bu sene kermes yaptım, birazda velilerin desteğiyle 2500 tl civarı topladım 5 bilgisayar aldım internetten, her sene böle yapsam 3,4 senede bilgisayarları yenilerim, yoksa idareye bırakırsak işimiz çok zor olur, ağlayıp durarız artık....