Arkadaşlar malum il içi tayinler açılmak üzere açık olan okulları yine tek tek arayıp mı bulacağız en son 6 yıl önce tayin istemiştim
İl MEM'ler açık olan okulları belirliyor. Tercih listesinde size açık olanlardan tercih ediyorsunuz.Arkadaşlar malum il içi tayinler açılmak üzere açık olan okulları yine tek tek arayıp mı bulacağız en son 6 yıl önce tayin istemiştim
İl MEM'ler açık olan okulları belirliyor. Tercih listesinde size açık olanlardan tercih ediyorsunuz.
Önümüzdekş hafta açık okulları açıklayacaklar galiba düşünecek süremiz de olmayacak gibi bu durumda istanbul il mem de bir bilgi yok çünküİl MEM'ler açık olan okulları belirliyor. Tercih listesinde size açık olanlardan tercih ediyorsunuz.
O şekilde değişim olmuyor hocam2 okul arasında arkadaşla birbirimizin okulunu yazsak yer değiştirme oluyor mu?
O şekilde değişim olmuyor hocam
Bence olması gerekir. Farklı tercihler vermezseniz ya ikinizin ataması gerçekleşecek ya da hiçbiriniz atanmayacak. Ama atama yazılımının nasıl çalıştığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum.2 okul arasında arkadaşla birbirimizin okulunu yazsak yer değiştirme oluyor mu?
arkadasinizla birbirinizin yerini yazdiginizda daha yuksek puanli kimse sizin okullari tercih etmezse karsilikli yer degisikligi olur. Diger turlu yer degistirme gerceklesmez2 okul arasında arkadaşla birbirimizin okulunu yazsak yer değiştirme oluyor mu?
Fen liselerine tayin isteyebiliyor muyuz? Yoksa ayrı bir başvuru olayı var mı fen liselerine?
Peki proje okullarına tayin nasıl oluyor bu arada iller hala boş okulları açıklamadı sanırım değil miBütün fen liseleri proje okulu diye biliyorum
Yani hizmet puanı ile tayin olmak mümkün değil
Proje okullarına tayin istenmiyor, öğretmen seçimi Müdür teklifiyle oluyor(4+4 yıl)Peki proje okullarına tayin nasıl oluyor bu arada iller hala boş okulları açıklamadı sanırım değil mi
Gideceğimiz okulun müdürü mü bulunduğumuz okulun müdürü mü teklif edecek muhtemelen gideceğimizdir dimiProje okullarına tayin istenmiyor, öğretmen seçimi Müdür teklifiyle oluyor(4+4 yıl)![]()
Peki proje okullarına tayin nasıl oluyor bu arada iller hala boş okulları açıklamadı sanırım değil mi
Listeyi kaldırdılar siteden neler oluyor ki?Açık normlar duyurulmuş: http://istanbul.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_05/21092437_munhal_liste.xlsx
köy okulunda norm fazlası olma ihtimalin var çünkü ders sayısı az.Arkadaşlar ilçe merkezi mi köy mü daha rahat.
Merkeze yakın köy düşünüyorum.
Tecrübeli arkadaşlar yorum yazabilir mi?
Listeyi kaldırdılar siteden neler oluyor ki?
Köy okulu az öğrenci olması açısından rahat ama öğrenciler daha ilgisiz,akademik başarıları daha düşük oluyor.6 saat dersiniz olursa köyde norm fazlası olmazsınız.İlçe merkezinde sınıf mevcutları daha kalabalık oluyor ama öğrenciler daha ilgili oluyor.Arkadaşlar ilçe merkezi mi köy mü daha rahat.
Merkeze yakın köy düşünüyorum.
Tecrübeli arkadaşlar yorum yazabilir mi?