Tavsiye istiyorum ..

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eşimin telefonunun ekranı kırıldı. telefon samsung s4. Ekranı değiştirsek 350 tl diyor servis. Samsung note 5 almayı düşünüyorduk aslında. Ama ekonomik sebeplerden dolayı hemen alamayacaktık. Yani S4 ün ekranını yaptırmak için bu parayı şu anda vermek mantıklı mı sizce? Zaten 2 yıldır kullanıyoruz, Şu anda yenisi zaten 1000 tl. Bi de ekran tamamen gittiği için içindekilere de ulaşamıyoruz.

kullanmayı dusunuyorsanız mantıklı ama 1 yıl gecmeden yenısını alırım dıyorsanız mantıklı gelmedı

Telefon açılıyor sadece ekran görünmüyorsa içindekileri samsung yazılımı ile alırsınız hocam. Bozuk haliyle uygun fiyata satabilirsiniz yada bozukhalde kiyada kullanılmayan/anakartı yanmış haldeki telefonun ekranını alıp yaptırabilirsiniz. Sizin durumunuzda olanlar 200 lira civarına fiyat biçmişler telefona, ekran alıp yaptırabilir yada ekran fiyatına daha uygun zenfone 5/6 gibi telefon alabilirsiniz

hocam 5 ay once benim s4 te kirildi bende sizin gibi dusundum ve lg g3 aldim ama sonrasinda binpisman oldum hem birsuru para verdim hemde aldigim telefonda eskidi sayilir.. ekrani degistirince telefon yeni gibi oluyor.. netten 300 tlye orjinal ekran bulabilirsiniz kendiniz takabilirsiniz.. ben kirilan telefonumu tekrar yaptirip kullanmayi dusunuyorum

Kardeş, eğer dokunmatiğinde sorun yoksa sadece cam değişecekse gittigidiyordan 40 a alıp kendin takabilirsin. Ben s3 minide yaptım. Sorunsuz çalışıyor. aAncak dokunmatiği de gittiyse 270-300e piyasada...

BBNET
Geri