Tatilde Öğrenciler için Yararlı Bilişim Araçları

Kodla Büyü
savaş hocam paylaşımlarınız gerçekden çok faydalı. bikaç uyguladan sayenizde haberdr oldum. ben de 2. dönem pictoblox ile bir oyun tasarlatmayı düşünüyorum öğrencilere. bu konuda fikriniz varmı? nette elma toplama oyunu felan var ama ben biraz daha ileri bir oyun düşünüyorum. 4 hafta üzerinde çalışmayı planlıyorum. şimdiden tş derim.

savaş hocam paylaşımlarınız gerçekden çok faydalı. bikaç uyguladan sayenizde haberdr oldum. ben de 2. dönem pictoblox ile bir oyun tasarlatmayı düşünüyorum öğrencilere. bu konuda fikriniz varmı? nette elma toplama oyunu felan var ama ben biraz daha ileri bir oyun düşünüyorum. 4 hafta üzerinde çalışmayı planlıyorum. şimdiden tş derim.
Teşekkür ederim hocam. Oyun yapımı olarak Unity ve daha basit olarak Scratch kullanıyordum. Ama pictoblox sayenizde dikkatimi çekti kısa zamanda bakacağım

1. dönem pictoblox ile yapay zeka örnekleri yaptık. şimdi de bütün olarak çalışma yapsın istiyorum. scratch ile çok benziyor hocam. bu uygulama ile yaptığınz oyun örneklerini mümkünse incelemek isterim. şimdiden tş ederim

H5P Web 2.0 Aracıyla Sanal Tur /Müze Oluşturma ve EBA 'ya Yükleme (Tunceli Müzesi)

Teşekkürler arkadaşlar yaptıkça daha farklı çalışmaları da paylaşacağım

BBNET
Geri