tatil yeri önerisi...

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
denizi sığ olan, temiz ve yakınlarında 5-10 günlüğüne kiralanabilecek hazır ev olan ailecek gidebileceğim bir yer arıyorum

tarif ettiğin hazır ev, denizi sığ ve ucuz... didim. yok ev kiralamasamda olur denizi güzel olsun profil iyi olsun dersen çeşme ve bodrum...

gazili' Alıntı:
denizi sığ olan, temiz ve yakınlarında 5-10 günlüğüne kiralanabilecek hazır ev olan ailecek gidebileceğim bir yer arıyorum
..
denizi sığ = side
..
fiyat ve kaç kişi gideceğiniz de önemli bir etken. eğer 4-6 kişiyseniz villa kiralayabilirsiniz...

Geçen yaz Fethiyeden çeşmeye kadar olan bütün sahil şeridini gezdim yat turlarına katıldım. İçlerinden Marmaris Akyakadan namı değer Gökova körfezinden yapılan yat turlarını ve denizin doğa ile bütünlüğü güzelliğini hiçbir yerde görmedim.
Apart evler var kiralanan yat turları 25 tl bütün gün öğle yemeği içinde balık yada tavuk yiyebiliyorsun makarna karpuz salata menü tekne turunda hep aynı tekne ile tura çıkarım hanedan's teknesi sebebi teknede su kaydırağı var tekne üzerinden kayıp tekne içerisinde dolanıp denize girmek harika oluyor. Kleopatra adasında 1.30 saat mola oluyor sığ mı deniz istedin hergün gidip yüzmek istersin girişler turizm bakanlığına ait olduğundan müze kartlarınız mutlaka olsun aksi takdirde giriş için çok para ödersiniz.

Fethiye derim ben 1 haftadır oradaydık ramazan dolayısıyla döndük ama ramazan biter bitmez yine gideriz sanırım. Denizi sığ ve temiz olsun diyorsan tam da ölüdenizi tarif ediyorsun, çocuk da var eğlensin istiyorsan bir Safari turu yapıyorsunuz ailecek hayatının en eğlenceli günü oluyor. Ev fiyatlarını bilmiyorum ama biz otelde kaldık yarım pansiyon kahvaltı+akşam yemeği denize sıfır 40TL idi. Otelimiz Çalış Plajındaydı, önündeki deniz çok da temiz değildi açıkçası yine de girdik ama gece balkona oturup o denizin sesini dinlemek ve yukarıdan insanları izlemek harika oluyordu. Ayrıca Dalyan turu da çok güzeldi.

Allah allah çalış da o kadar nezih bir ortama hiç rastlamadım? otel adı nedir hocam?
saygılar

Enterprise' Alıntı:
Fethiye derim ben 1 haftadır oradaydık ramazan dolayısıyla döndük ama ramazan biter bitmez yine gideriz sanırım. Denizi sığ ve temiz olsun diyorsan tam da ölüdenizi tarif ediyorsun, çocuk da var eğlensin istiyorsan bir Safari turu yapıyorsunuz ailecek hayatının en eğlenceli günü oluyor. Ev fiyatlarını bilmiyorum ama biz otelde kaldık yarım pansiyon kahvaltı+akşam yemeği denize sıfır 40TL idi. Otelimiz Çalış Plajındaydı, önündeki deniz çok da temiz değildi açıkçası yine de girdik ama gece balkona oturup o denizin sesini dinlemek ve yukarıdan insanları izlemek harika oluyordu. Ayrıca Dalyan turu da çok güzeldi.

Hocam belkim nezih anlayışlarımız farklı olabilir, Deniz Otel adı 5 yıldızlı bir otel değil hatta sanırım yıldızı yok:) Ama nedense ben orayı çok sevdim, belki de kızkıza eğlenmeye gittiğimizden ve otel sahibinin korumacı tutumuncan kaynaklanmış olabilir. İner inmez taksiciler tepene üşüşüyor 25-30TL 2 adım yol bir telefonla otel sahibi 10TL ye taksi buluyor, tura gideceksin her tur ayrı bişey söylüyor kafan allak bullak ona mı gitcem buna mı gitcem diye ordaki en iyi turu ayarlıyor hemen 3 tura katıldık hepsini otelin sahibi ayarladı 1. tur Safari turuydu hayatımın en eğlenceli günüydü diyebilirim 2. tur Dalyan turu hayatımda gördüğüm en güzel doğa manzaralarıydı 3. tur ölüdeniz onda hiç eğlenemedim, beğenmedim.

Çalış Plajı maalesef ki, değerlendirilemeyen en uzun sahildir belki. Fethiye zaman zaman nemden insanı sıkan bir havaya sahiptir. Benim tavsiyem Bozburun,Kız Kumu,Selimiye,Hisarönü düzlemindeki bakir ve bir o kadar güzel Marmarisin içte kalan tatil yöreleridir. Datça ve çevresi de tek geçtiğim bölgedir.

hocam arabanız varsa fethiye hisarönünü tavsiye ederim ,akşamları rüzgar efil efil eser kesinlikle çoluk çocuğu bunaltmazsınız.artı yat turu ve jip safariler çok eğlencelidir.
arabanız varsa dememin sebebi hisarönü semti denizden 10 km kadar yukarda olmasıdır.
eğer arabanız yoksa marmaris içmeler i şiddetle tavsiye ederim.Burdaki yat turları ve jip safarilerde çok eğlenceli.

bende fethiye diyenlerdenim, ayrıca fethiye de katrancı diye orman dinlenme kampı var, giderseniz 1 gununuzu de oraya ayırın derim.

Fethiye-Ölüdeniz oldukça sığ ve zemin kum..Sonrasında Çeşme çok güzel ama kalabalıklaştı son zamanlarda..

bridget' Alıntı:
Fethiye-Ölüdeniz oldukça sığ ve zemin kum..Sonrasında Çeşme çok güzel ama kalabalıklaştı son zamanlarda..

Ölüdenizde her 10 arabadan 9u neredeyse Muğla dışında bir ilin plakasını taşıyor adamlarda doğal olarak her geçen yıl giriş ücretini arttırıyor :shock: Gelmeyin kardeşim :P

Hocam pek açıklayıcı olmamış. Yakında derken siz neredesiniz? Bir de ne kadar harcamayı düşünüyorsunuz.

biz fethiye kalkandaydık. buradan bir arkadaş yer ararken kiralık havuzlu villaların varlığından haberdar etmiş oldu. biraz pahallı oldu ama değdi havuzundan hiç çıkmadım :)

sakinlik olsun, eğlence pek önemli değil diyorsanız ve denizi pırıl pırıl olan br yer arıyorsanız kesinlikle DATÇA derim.

Datça yarmadasının her koyu ayrı güzeldir. giderseniz mutlaka yat turu yapın.

Öneri olarak şurasını vereyim.
http://www.panoramio.com/photo/74746055
Datça kovanlık tesisleri. merkeze 30 -40 km. kadardır.

ben geçen hafta antalya ve fethiyeye gittim.
antalyada kemer tekirovada kaldım pansiyonda.
ama ev bulamadık biraz acele gittiğimizden.
faseliste 3 gün girdik müze kartla giriliyor ve orman var.denizide sığ ama son gün baya pisti denizi.
o yüzden fethiyeye geçtik. bir ev kiraladık.
kuleli, ölüdeniz ve dalyana gittik. dalyan plajı kum 100 metre git hala ortalardasın. rüzgar ve dalga olmassa harika bence.
ölüdenizede gittim ama çok da sığ değil ama gökyüzünde uçan yamaç paraşütlerini yüzrken izleyebiliyorsun.
kuleli da yine o kadar sığ değil.
yani aradığımı bulamadım.
o yüzden de sizlere sorayım dedim.
gittiğiniz yerlere ait ftolar varsa koyarmısınız.

Enterprise' Alıntı:
Hocam belkim nezih anlayışlarımız farklı olabilir, Deniz Otel adı 5 yıldızlı bir otel değil hatta sanırım yıldızı yok:) Ama nedense ben orayı çok sevdim, belki de kızkıza eğlenmeye gittiğimizden ve otel sahibinin korumacı tutumuncan kaynaklanmış olabilir. İner inmez taksiciler tepene üşüşüyor 25-30TL 2 adım yol bir telefonla otel sahibi 10TL ye taksi buluyor, tura gideceksin her tur ayrı bişey söylüyor kafan allak bullak ona mı gitcem buna mı gitcem diye ordaki en iyi turu ayarlıyor hemen 3 tura katıldık hepsini otelin sahibi ayarladı 1. tur Safari turuydu hayatımın en eğlenceli günüydü diyebilirim 2. tur Dalyan turu hayatımda gördüğüm en güzel doğa manzaralarıydı 3. tur ölüdeniz onda hiç eğlenemedim, beğenmedim.
hayatımda kaldığım en kötü otel deniz oteldir hocam. 1 gece zor dayandık çıkıp hisarönünde başka bir otele yerleştik. Odalar pisti, tv bozuktu vs...

Hocam Deniz Otel mi Otel Deniz mi 2 tane var Fethiyede. Alla Alla bizim odalar pis değildi yaw tv klima falan da bozuk değildi en üst katta denize sıfır odadaydık hemi de, dedim ya belki nezih anlayışlarımız farklıdır belki de size öyle bize böyle denk gelmiştir ne biliyim.

BBNET
Geri