..gazili' Alıntı:denizi sığ olan, temiz ve yakınlarında 5-10 günlüğüne kiralanabilecek hazır ev olan ailecek gidebileceğim bir yer arıyorum
Enterprise' Alıntı:Fethiye derim ben 1 haftadır oradaydık ramazan dolayısıyla döndük ama ramazan biter bitmez yine gideriz sanırım. Denizi sığ ve temiz olsun diyorsan tam da ölüdenizi tarif ediyorsun, çocuk da var eğlensin istiyorsan bir Safari turu yapıyorsunuz ailecek hayatının en eğlenceli günü oluyor. Ev fiyatlarını bilmiyorum ama biz otelde kaldık yarım pansiyon kahvaltı+akşam yemeği denize sıfır 40TL idi. Otelimiz Çalış Plajındaydı, önündeki deniz çok da temiz değildi açıkçası yine de girdik ama gece balkona oturup o denizin sesini dinlemek ve yukarıdan insanları izlemek harika oluyordu. Ayrıca Dalyan turu da çok güzeldi.
yamandogan' Alıntı:
bridget' Alıntı:Fethiye-Ölüdeniz oldukça sığ ve zemin kum..Sonrasında Çeşme çok güzel ama kalabalıklaştı son zamanlarda..
hayatımda kaldığım en kötü otel deniz oteldir hocam. 1 gece zor dayandık çıkıp hisarönünde başka bir otele yerleştik. Odalar pisti, tv bozuktu vs...Enterprise' Alıntı:Hocam belkim nezih anlayışlarımız farklı olabilir, Deniz Otel adı 5 yıldızlı bir otel değil hatta sanırım yıldızı yokAma nedense ben orayı çok sevdim, belki de kızkıza eğlenmeye gittiğimizden ve otel sahibinin korumacı tutumuncan kaynaklanmış olabilir. İner inmez taksiciler tepene üşüşüyor 25-30TL 2 adım yol bir telefonla otel sahibi 10TL ye taksi buluyor, tura gideceksin her tur ayrı bişey söylüyor kafan allak bullak ona mı gitcem buna mı gitcem diye ordaki en iyi turu ayarlıyor hemen 3 tura katıldık hepsini otelin sahibi ayarladı 1. tur Safari turuydu hayatımın en eğlenceli günüydü diyebilirim 2. tur Dalyan turu hayatımda gördüğüm en güzel doğa manzaralarıydı 3. tur ölüdeniz onda hiç eğlenemedim, beğenmedim.