Tasdikname

Kodla Büyü

Enddlesss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli Hocalarım Sayın İdarecilerim,
Çalıştığım kuruma bugün Tasdiknamesini almak isteyen bir eski öğrenci geldi. 1997 yılında 3. sınıftan ayrılmış. Şimdi gelmiş ehliyet için tasdiknamesini istiyr. Acaba nasıl düzenleye bilrim bu arkadaşaın tasdiknamesini ??
Şimdiden teşekkürler...

Hocam eski defterlerden not fişlerini bulabilirsiniz. eski de olsa okul arşivinde yer alıyor. okulda yangın vs. gibi olağan üstü durumlar olmuşsa il/ilçe milli eğitimde defterlerin bir yedeği olacak diye biliyorum. Eğer daha önce tasdikname almadığından eminseniz not fişlerine göre tasdikname oluşturabilirsiniz. Tasdikname almışsa yine eski tasdikname defterlerinden okulda kalan nüshasına erişerek tasdikname kayıp belgesi oluşturabilirsiniz.

Arşive baktım iki tür defter var. Diploma Defteri ve Sınıf Geçme Defterleri var. Diploma degterinde olmayacağına göre Sınıf Geçme Defterindedir.
97 yılının sınıf geçme defterine bakacağım ayrıca 98 in.98 de yoksa 97 kesin öyle değil mi?
Ama aklıma takılan bir soruda Tasdiknamede vir ürü satır sütün var. 1. dönem 2. dönem yazıı sözlü diyor bunun hepsi mi dolacak Yoksa üsteki bilgileri doldurup onayacına yetli olur mu? Bir örnek görsem gerisin yaparım aslında

Sınıf geçme defterlerine bakacaksınız hocam. Ders adı, ders saati, ders notu, ağırlıklı ders notu şeklinde ilk üç sınıf aldığı derslerin notlarını belirtebilirsiniz. Tabi şu anki kullanılanına ne kadar yakınsa o kadar iyi ancak çok farklı sınıf geçme defterleri gördüm, neden bilmem aralarında tutarlılık olmuyor. O yüzden sınıf geçme defterine göre de hareket edebilirsiniz.

şu andan itibaren 12 yıllık zorunlu eğitimi destekliyorum :mrgreen:
Resmen angarya bu iş arıyrum hâlâ...
Bulursam yazacağım inş....

BBNET
Geri