Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

tarayıcıda logo nasıl oluşturabilirim

Konu, 'Windows İşletim Sistemleri, Sorunlar ve Çözümler' kısmında tiernan tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. tiernan

    tiernan Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    8
    Beğeni:
    0
    ARkadaşlar sizden bi konuda yardım isteyecektim. Okulumda bilgisayar sınıfı olmasına rağmen bilgisayar öğretmeni olmadığından okulumun internet sitesini kendim hazırladım. sitenin ismini yazdığım zaman browser de okul logosunun da çıkmasını istiyorum Bunu nasıl yapabilirim.
    not: dreamweaver de sitemi yapıyorum...
    şimdiden teşekkürler
     
  2. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.070
    Beğeni:
    0
    <link>
    <link>
    gibi
     
  3. tiernan

    tiernan Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    8
    Beğeni:
    0
    mesela google sayfasını tayayıcıda gördüğümüzde;
    http://www.google.com adresinin başında google logosu var. Bende o şekilde yapmak istiyorum.
     
  4. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.070
    Beğeni:
    0
    html dosyasında headler arasında kod.
     

    Ekli Dosyalar:

  5. karinca_52

    karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    27 Haziran 2007
    Mesajlar:
    10.374
    Beğeni:
    119
  6. tiernan

    tiernan Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    8
    Beğeni:
    0
    Sevgili Ali...
    Başta dediğim gibi web sayfası hazırlamada yeni saylırım. Bu yüzden biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim. ico dosyası oluşturup site içine at demişsin. site içerisinde nereye koyacağım bu konuyuda açıklarsan sevinrim.
    ilginiz için de teşekkürler
     
  7. semantic

    semantic Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    371
    Beğeni:
    0
    Hocam mebin verdiği hostu kullanıyorsan hiç uğraşma olmuyor zaten favicon olayı IE7 den önceki sürümlerde desteklenmiyor, firefox destekliyor.
     
  8. dervisahmet

    dervisahmet Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    10 Eylül 2007
    Mesajlar:
    854
    Beğeni:
    1
    firefox da hemen çıkıyor
     
  9. tiernan

    tiernan Üye

    Kayıt:
    14 Ekim 2007
    Mesajlar:
    8
    Beğeni:
    0
    evet verilen kodları uyguladım ancak sonuç alamadım.
     
  10. mehmetkaya1980

    mehmetkaya1980 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    304
    Beğeni:
    0
    Herhangi bir yerde favicon.ico adında bir icon dosyası oluşturacaksın. bunuda götürüp index.htm dosyanın olduğu kalsöre kaydet. başka birşey yapmana gerek yok kod falan yazmana gerek yok
    http://www.iskenderun-meb.gov.tr/ bak burada aynı teknikle uyguladım ve bayrak görünüyor
     
  11. ThatBeatsAll

    ThatBeatsAll Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    12 Ekim 2007
    Mesajlar:
    537
    Beğeni:
    1

    Ekli Dosyalar:

  12. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.333
    Beğeni:
    121
    bence zaten ne güzel siteyle uğraşmışsın bu daeksik oluversin canımçok önemli bişey değilki çoğu sitedede yok
     
  13. ozgur24

    ozgur24 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.215
    Beğeni:
    5
    tesekkürler....
     
  14. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.070
    Beğeni:
    0
    personel sitesini yenilemiş ,hareketli favicon eklemişler

    sadece taglerde png yerine gif yapmak yetiyor
     
  15. ozgur24

    ozgur24 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.215
    Beğeni:
    5
    favicon renkli ve hareketli olmasi baya güzel olmus dikkatte cekiyor
     
  16. bagir21

    bagir21 Üye

    Kayıt:
    15 Şubat 2008
    Mesajlar:
    4
    Beğeni:
    0
    <link rel="icon" type="image/x-icon" href="dosyanın_bulunduğu_yer.ico" />
    hocam <head></head> arasında herhangi biryerde bunu kullanırsanız tarayıca görünecektir.
     
  17. ozgur24

    ozgur24 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.215
    Beğeni:
    5
    siteye fav icon koymak cok kolay ben yaptim oldu tesekkürler
     
  18. turkuazalacam

    turkuazalacam Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    258
    Beğeni:
    0
    ikon

    HOCAM DEDİĞİNİZ GİBİ YAPIYORUM AMA OLMUYOR. YAPTIĞINIZ ÇALIŞMAYI AŞAMA AŞAMA ANLATABİLİR MİSİNİZ?
     
  19. ozgur24

    ozgur24 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    7 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.215
    Beğeni:
    5
    Re: ikon


    ayni işlemi yap olacaktir hemen olmuyor ama bende 1 gün sonrasinda icon göründü

    yaptigim işlem favicon dosyasi olusturdum yaptigim faviconu icine attim birde sayfalarin oldugu html dosyasina attim bukadar kolay gelsin
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal