Tanklı yazıcılar için muadil mürekkep önerisi

Kodla Büyü

zulfikar1985

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Brother DCP-T510W sahibiyim. Tanklı yazıcılarda kullanıp renk kalitesi vb. memnun kaldığınız muadil mürekkep markası var mıdır?

Aynı firmanın canon ve Epson için ürettiklerini kullanıyoruz. Memnunuz.
Diğer muadillere göre renkler daha canlı .

Siyah çok kullanıldığı için okulda genelde 4+1 (CMYK+K)şeklinde alıyoruz.

Bazen kendi sitelerinde daha uygun olabiliyor.
Teşekkürler hocam. Farklı muadil olarak ne kullandınız? Karşılaştırma imkanı bulduğunuz muadilleri de yazabilir misiniz?

Bitmeyenkartuşdan almıştık. Azıcık daha soluk. Farklı firmalardan alanlar oldu. Genelde biraz solukluk var.
Eğer okuldaysanız yukarıdakini alabilirsiniz.. önemli olan tıkanıklık yapmaması, evdeyseniz özel kullanım için ufak set alabilirisiniz. 500ml*5 set yaklaşık 25000-30000 sayfa çıktı almanızı sağlar.
Ben sorun çıkarmadığı sürece aynı yerde alıyor ve tavsiye ediyorum. Hiçbir firmaya kefil olmam ama daha sorunla karşılaşmadım.

Bitmeyenkartuşdan almıştık. Azıcık daha soluk. Farklı firmalardan alanlar oldu. Genelde biraz solukluk var.
eğer okuldaysanız yukarıdakini alın, evde özel kullanım için ufak set alın. 500ml*5 set yaklaış 25000-30000 sayfa çıktı almanızı sağlar.
Ben sorun çıkarmadığı sürece aynı yerde alıyor ve tavsiye ediyorum. Hiçbir firmaya kefil olmam ama daha sorunla karşılaşmadım.
Hocam, eşim sınıf öğretmeni dolayısıyla az çıktı aldığımız söylenemez... İşin açığı biraz o nedenle sordum. Tekrardan teşekkür ediyorum. 500*5 lik setten alacağım, sanırım.

Benimde eşim de sınıf öğretmeni ve okul için t810dw almıştım. bitmeyen kartuş'tan muadil mürekkep kullanıyorduk. genel olarak memnunduk ancak bir süre sonra yazıcı kafası tıkandı.
Brother yazıcıdan çok memnun olup, herkese tavsiye etmeye devam ediyorum. Çünkü bu sorunun muadil mürekkepten kaynaklandığını düşünüyorum.

Brother yazıcıların tamiri'de biraz zor.
Bozulanın yerine evimize (T820dw) aldık. 3 sene önce 1. sınıfa başlayınca sınıfta kullanması için velilere brother T920dw tanklı yazıcı aldırdık.
Sadece orijinal mürekkep kullanıyoruz.

Belki bize de denk gelmiş olabilir.
Sınıfta kullanılanın mürekkebini zaten veliler alıyor ve ücret 30'a bölününce önemsiz miktarlarda para düşüyor.

5,5 sene muadil murekkep kullandım.Hergun kullanılması lazim.Biz sınıf öğretmenleri günde en az 120 sayfa çıktı alıyoruz bu yüzden donma olmuyor.

Hemen hemen hepsini kullandım. Muadil üründe tüm tanklı yazıcılar için orjinal mürekkepleri dışında sadece photoink mürekkepleri tavsiye edebilirim. Yazıcınıza zarar vermeden kullanabilirsiniz.

ilksms
Geri