M mask Site Gezgini Mesajlar 79 16 Mayıs 2008 #4 yaptım yaptım çok güzel oldu. paylaşım için teşekkürler emin hocam. derse devam. sayenizde photoshopu iyice öğrenebileceğim.
yaptım yaptım çok güzel oldu. paylaşım için teşekkürler emin hocam. derse devam. sayenizde photoshopu iyice öğrenebileceğim.
X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 23 Ekim 2010 #9 maske kullanarak katmanı çoğaltmadanda yapabilirsin hocam aynısını...
skipper_forum Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,053 23 Ekim 2010 #10 hocam teşekkürler devamını bekliyoruz...
T Türkiye58 Aktif Üye Mesajlar 230 24 Ekim 2010 #11 hocam teşekkür ederiz her gün bir efekt örneği verirseniz öğrenmiş oluruz tamamıyla. Tekrardan tşk ederiz.
hocam teşekkür ederiz her gün bir efekt örneği verirseniz öğrenmiş oluruz tamamıyla. Tekrardan tşk ederiz.
A azaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 844 24 Ekim 2010 #14 bunun hareketlisinide yapabilirsiniz fotoğraf netleşip,bulanıklaşabilir gif şeklinde.. eline sağlık hocam...
bunun hareketlisinide yapabilirsiniz fotoğraf netleşip,bulanıklaşabilir gif şeklinde.. eline sağlık hocam...