Tam Sayfa Jquery Resim Galerisi

Kodla Büyü
Anaaamm kızlara bakkk... :mrgreen: :mrgreen:

Şaka bir yana, şimdiye kadar gördüğüm en güzel resim galerisi.

albümlerden oluşan galeri tipi olsaydı çok daha işlevsel olurdu ama şekil gerçekten takdire şayan :)

madlion' Alıntı:
albümlerden oluşan galeri tipi olsaydı çok daha işlevsel olurdu ama şekil gerçekten takdire şayan :)
Biraz zaman bulayım ona da şık bi çözümüm var :) blogu daha anca kendine getirmeye çalışıyorum, belli bir süre sonra tüm isteklere göre post'lar atıcam..

ayrıca metaname'e söyliim. Paylaşımımda bazı noktalar var benim yazdığım ama açık söyliyim öyle ahım şahım bi coder değilim ben de sıradan bir codcer'ım yani :) ama güzel kodu bulmak için bayaa araştırırım ve bu paylaştıklarımda benim büyük bir payım yok. Benim yaptığım; kodları nasıl yapıldığını açıklamak. şu son 2 gündür attığım post'ları türkçeleştirip anlatamadım zamanım olmadığından. ama yakındaonları da yteker teketer türkçe nasıl yapıldıklarını anlatıcam.

yani temekl amacım bu güzel kodları buldukça sizinle paylaşmak ve nasıl yapıldığını anlatmak, umarım hor görmezsiniz :)

Saygılar

tamam hocam indirince anladım, orijinaline ulaştım ama zaman kaybı, seçimleriniz gerçekten güzel zevkli birisiniz takipteyiz.

BBNET
Geri