TAMİRE GÖNDERİLEN TABLETLERİN TAKİBİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

inaan

Aktif Üye
Arkadaşlar 2 tableti telpa teknik servise kargoladım malum şarj girişi sıkıntısı ile ..Mng kargo ücret almadı ...Sorum pybs üzerindeki arıza bildirim formuna teslim edilen kişiye kargodaki şahsımı yoksa mng kargonun sitesi üzerinden telpada teslim alan şahsımı yazacağız ben kargodaki kişiyi yazdım siz ne yaptınız.
Birde Telpa nın sitesi üzerinde barkot no ile tabletleri sorgulattığımda ücret kısmı boş görünüyor ama garanti durumu garanti harici diyor galiba ücret isteyecekler...Sizde de böyle mi oldu...Ücreti nasıl yatırdınız..

Hocam ben de 21 mart ta ekran sorunu nedeni ile Telpaya bir adet tablet gönderdim. Arıza kaydına tableti alan Mng kargo yetkilisinin adını yazdım. Tablet uzun süre gelmeyince 9 Nisan gibi Telpa Merkez Servisini aradım ve okul kurum kodunu istedi ve tabletimin 7 Nisanda gönderildiğini söyledi 11 nisanda tablet elime ulaştı.

bozuk şarj girişi için ücret:56 TL. yazıyor ama para istemiyorlar, üreticiden istiyorlar, paraları gelince de (iki gün içinde) tamire başlıyorlar. yoğunlukları var galiba tabletin gelmesi 20 günü buluyor.

şimdi ben arıza kaydı yaptım.Yanlışlıkla teslim edilmeyi onaylaya tıkladım.Sonra hata yaptıgımı farkettim.Bu bildirimde silinmiyor ayrca yeni bir kayda da izin vermiyor.Bu tabletin akıbeti ne olacak...teslim edilen görevli isim ve diger alanlar boş ayrıca teslim edildigini onayladım.Fakat aslında tablet hala bende ne olcak.silsen silinmiyor yazsan yazılmıyor :mrgreen: .Bu duruma ragmen mng kargo gelir mi yoksa bir yeri mi arasam :?:

loveman' Alıntı:
bozuk şarj girişi için ücret:56 TL. yazıyor ama para istemiyorlar, üreticiden istiyorlar, paraları gelince de (iki gün içinde) tamire başlıyorlar. yoğunlukları var galiba tabletin gelmesi 20 günü buluyor.
Eyvallah hocam saol tecrübelerini paylaştıgın için...
furkan35 hocam geçmiş olsun...
tablet.eba.gov.tr vardı galiba oraya yazabilyodun galiba.

ben bu zamana kadar 5 tane tablet gönderdim hepsi yapıldı geldi.Hiçbirinde ad soyad ve tarih yazmadım.Zaten bildiğim kadarı ile bunları girmeyede izin vermiyor.

3-4 hafta önce şarj kablosunun arıza bildirimini yapmıştım. ben yokken kargo gelip almış şimdi sisteme kargo elemanının ismini girmek için açtım sistemi. girdiğim kayıt yok. uçmuş. anlamadım gitti. kayıt yoksa servis kargoyu gödermez değilmi ne oldu şimdi bilemedim.

BBNET
Geri