muratbedel' Alıntı:geçtiğimiz hafta sonu süvariden 2 adet aldım. kampanyası var 1.takım 199 2.takım 99 tl +gömlek+kravat. en uygunu süvarideydi. ds'damat ve altınyıldızda fiyatlar indirimli hali (kolay kolay beden bulamıyorsunuz) 250tl. kampanyasızları 450-550 tl arasında
obsearchverim' Alıntı:Geçen sene BİM'den 20 liraya almıştım en son aldığım takım elbiseyi. Ceket, kravat ve kemer yoktu. Aslında onları da verseler iyi olurdu. Evet 20 liraya; şaka değil. Üç beş kuruş birikim yapayım diye öğretmenin düştüğü hale bak. Böyle harcayınca maaş gerçekten çok geliyor.![]()
Ama takım güzel. %100 naylon :lol: yağmurlu havalarda yağmurluğa hiç gerek yok. 3 sene giyerim en aşağı. Çok da yakışıyor. Parlak parlak duruyor. 1 tane kalmıştı. Tam da benim bedenime göre. 4 drop olsa daha iyi olurdu ama 6 drop da oluyor.
obsearchverim' Alıntı:Geçen sene BİM'den 20 liraya almıştım en son aldığım takım elbiseyi. Ceket, kravat ve kemer yoktu. Aslında onları da verseler iyi olurdu.uhaha: Evet 20 liraya; şaka değil. Üç beş kuruş birikim yapayım diye öğretmenin düştüğü hale bak. Böyle harcayınca maaş gerçekten çok geliyor.
![]()
Ama takım güzel. %100 naylon :lol: yağmurlu havalarda yağmurluğa hiç gerek yok. 3 sene giyerim en aşağı. Çok da yakışıyor. Parlak parlak duruyor. 1 tane kalmıştı. Tam da benim bedenime göre. 4 drop olsa daha iyi olurdu ama 6 drop da oluyor.
Yesil26' Alıntı:Ben bir ara Antep Aymerkezden etiketi 650 TL olan Pierre Cardin atkımı 170/12 Tl ye almıştım hatta aynısından bir tane daha pantolon alayım dedim pantolon kampanya dışıymış 250 TL dedi tek pantolona almadım tabi. Yine öyle denk gelirse alırım. Ama 650 TL veremem.
obsearchverim' Alıntı:Geçen sene BİM'den 20 liraya almıştım en son aldığım takım elbiseyi. Ceket, kravat ve kemer yoktu. Aslında onları da verseler iyi olurdu.uhaha: Evet 20 liraya; şaka değil. Üç beş kuruş birikim yapayım diye öğretmenin düştüğü hale bak. Böyle harcayınca maaş gerçekten çok geliyor.
![]()
kaybil' Alıntı:obsearchverim' Alıntı:Geçen sene BİM'den 20 liraya almıştım en son aldığım takım elbiseyi. Ceket, kravat ve kemer yoktu. Aslında onları da verseler iyi olurdu.uhaha: Evet 20 liraya; şaka değil. Üç beş kuruş birikim yapayım diye öğretmenin düştüğü hale bak. Böyle harcayınca maaş gerçekten çok geliyor.
uhaha: %100 naylon