Reyhanli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 604 1 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar çocuklar akıllı tahtanın anahtar kısmını kırmışlar. O yuvarlak kısım boşa dönüyor. Böyle durumlar için ne yapmam gerek. Tutanak..vs ile idareye mi başvuruyoruz? Tamiri mümkün mü?
Arkadaşlar çocuklar akıllı tahtanın anahtar kısmını kırmışlar. O yuvarlak kısım boşa dönüyor. Böyle durumlar için ne yapmam gerek. Tutanak..vs ile idareye mi başvuruyoruz? Tamiri mümkün mü?
ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 270 1 Nisan 2017 #2 tamiri mümkün vestel servisi ile irtibata geçin.
A akdenizkanki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 984 1 Nisan 2017 #3 Aynen hocam vestel yetkili servisi çağırın. Onlar değiştiriyor
D djsabay Site Gezgini Mesajlar 35 3 Nisan 2017 #4 Reyhanli' Alıntı: Arkadaşlar çocuklar akıllı tahtanın anahtar kısmını kırmışlar. O yuvarlak kısım boşa dönüyor. Böyle durumlar için ne yapmam gerek. Tutanak..vs ile idareye mi başvuruyoruz? Tamiri mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Sanayiden tanıdık birini çağırın, ya da kurbağacık anahtar ile sıkın. Benim kişisel tavsiyem diğerlerini de siz sökün bir işe yaramıyor.
Reyhanli' Alıntı: Arkadaşlar çocuklar akıllı tahtanın anahtar kısmını kırmışlar. O yuvarlak kısım boşa dönüyor. Böyle durumlar için ne yapmam gerek. Tutanak..vs ile idareye mi başvuruyoruz? Tamiri mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Sanayiden tanıdık birini çağırın, ya da kurbağacık anahtar ile sıkın. Benim kişisel tavsiyem diğerlerini de siz sökün bir işe yaramıyor.