Tahtada Dokunmatik ekranı açmak

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tahtalarımız yeni geldi. Bi tahtanın dokunmatik ekranı kapanmış. Alttaki dokunmatik tuşuna basıyorum açmak için olmuyo, hep kilitli gösteriyor. Uzun basıyorum, kısa basıyorum olmuyor.Bi püf noktası mı var bu tuşun, neden açamadım?

Sayın hocam, dokunmatik ekranla tahta arasında temazsızlık olabilir.
İsterseniz servisi arayın. Aynı gün ya da ertesi gün gelip, kontrol ederler.
Bizim labdaki de böyle. Bazen çalışıyor bazen de inat edip, çalışmıyor. Sene başında akıllı tahta kursu veren arkadaş, tahtayı oynatınca çalışıyor demişti. Sizin problem de aynı olabilir.
Şimdilik kullanmadığım için üzerine düşmemiştim, yarın bir gün arayıp, servisi çağırayım bari.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, dokunmatik ekranla tahta arasında temazsızlık olabilir.
İsterseniz servisi arayın. Aynı gün ya da ertesi gün gelip, kontrol ederler.
Bizim labdaki de böyle. Bazen çalışıyor bazen de inat edip, çalışmıyor. Sene başında akıllı tahta kursu veren arkadaş, tahtayı oynatınca çalışıyor demişti. Sizin problem de aynı olabilir.
Şimdilik kullanmadığım için üzerine düşmemiştim, yarın bir gün arayıp, servisi çağırayım bari.

Teşekür ederim, şu dokunmatiği nasıl açıp kapatıyosun hocam, ben mi yapamadım diye düşünüyorum?

tahtanın fişini kontrol edin hocam. fiş aşağı doğru olduğu için tam çıkmayıp temassızlık olabiliyor. daha önce başıma geldi. tahtayı birkaç kişi yukarı kaldırın. alttan fişini iyice yuvasına yerleştirin.

BBNET
Geri