Tahta İmajı Ne Kadar Sürüyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wertyu6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar tahtaya acronis ile imaj atarken ne kadar sürüyor?
bende usb deki imajı atması 1 buçuk saati buluyor, normal mi acaba bu kadar uzun sürmesi?

normal değil hocam acronis ile c nin win7 bölümüne imaj alıp kurarsanız en fazla 20 dk. sürüyor. ben çalıştığım okulda bir makinaya meb in olmasını istediği tüm programları gerekli diğer yazılımları kurup imajını acronis ile aldım. 13 küsür gb yapıyor. 2 flash diskle günde 8 makinaya acele etmeden kuruyorum. herşey hazır halde sistem açılıyor. yükleme izni vermiyorum, sadece okuma izni ile hocalar işlerini görüyorlar,c diskini de korumaya aldım. bi sıkıntı yok. 1 buçuk saat çok, sanırım usb çoklayıcı takıp yapıyorsan bazı çoklayıcılar bilgileri geç gönderiyor. ya da siz win 7 ile gizli bir bölüm daha var ikisinin birlikte imajını alıyorsunuz onu yüklemek uzun sürüyor olabilir. ortalama 24 gb veri oluyor bu şekilde yaptıysanız. bu da ister istemez çok uzun sürer.

erdalzappa' Alıntı:
İmaj dosyanız kaç gb hocam ?

imaj dosyası 16 gb hocam.

emifay' Alıntı:
normal değil hocam acronis ile c nin win7 bölümüne imaj alıp kurarsanız en fazla 20 dk. sürüyor. ben çalıştığım okulda bir makinaya meb in olmasını istediği tüm programları gerekli diğer yazılımları kurup imajını acronis ile aldım. 13 küsür gb yapıyor. 2 flash diskle günde 8 makinaya acele etmeden kuruyorum. herşey hazır halde sistem açılıyor. yükleme izni vermiyorum, sadece okuma izni ile hocalar işlerini görüyorlar,c diskini de korumaya aldım. bi sıkıntı yok. 1 buçuk saat çok, sanırım usb çoklayıcı takıp yapıyorsan bazı çoklayıcılar bilgileri geç gönderiyor. ya da siz win 7 ile gizli bir bölüm daha var ikisinin birlikte imajını alıyorsunuz onu yüklemek uzun sürüyor olabilir. ortalama 24 gb veri oluyor bu şekilde yaptıysanız. bu da ister istemez çok uzun sürer.

-Sadece C seçili
-Usb çoklayıcı kullanmıyorum
-C de kullanılan alan 33 gb, imajını aldığımda 16 gb oluyor, sıkıştırma normal seçili iken imaj aldım.
-kendi cdnizlemi format attınız tahtaya imaj almadan önce?

hocam kendi laptop umdan başlangıç flashı hazırladım. herşeyini hazırladığım tahtayı bu flashla açıp backup yaptım tahtanın d sürücüsüne sonrada imajı 2 flasha yükledim diğer makinalara teker teker yükledim. pek uğraşmadım yüklerken de 20 dakikayı geçmedi.

7-8 dakika sürüyordu bende geri yükleme işlemi. USB'nizde sorun olabilir belki.

BBNET
Geri