Taharet musluğu durup dururken çok az su akıtıyor!

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Her işe usta çağırmak istemiyorum. Bir de pis bir iş olma ihtimali de olunca çekiniyorum ve kendim halledebilirsem çok iyi olacak.

4 yıldır düzgün çalışan taharet musluğu artık çok çok çok az su veriyor, bunun sebebi ne olabilir?

Musluk contasını değiştirdim, olmadı.
Musluğu değiştirdim, olmadı.
İnternette hortumun kıvrılması demişler ama durup dururken hortumda kıvrılmaz diye tahmin ediyorum.

Boşuna boşuna klozeti söküp, boşuna ortalığı kirletmek de istemiyorum.

Lütfen bir akıl verin arkadaşlar.

Hocam önce Su nererede zayıf akıyor onu tespit etmeniz lazım elinize kova alın musuktan suyu açın az geliyorsa tesisat yada musluktur hortumdan geliyorsa hortum tikalidir hepsinde su normal geliyorsa klozetin icinde tıkanıklık vardır aşırı kireçli illerde olabiliyor telle açmaya çalışın

Klozetin sifon haznesinin dibinden kaçıyor olabilir. Hazne doluyken sifon musluğunu kapatın gece boyu sifona basmayın sabah içinde su azalmış mı kontrol edin. Azalmış ise içindeki mekanizma değişecek demektir

Bizim evde musluğu sonuna kadar açıyordum çok az su geliyordu. Musluğu değiştim eskisi gibi hızlı akar oldu. Musluğu sökün muslukla bağlantı yeri arasında önceki çeşmeden kalma parçalar suyun gelişine engel olacak şekilde girişi kapatmış olabilir. Bu artıkları temizleyin!

Bu gidişle herkes herşeyin ustası olacak. Banyoda fayanslarimdan 5-6 şişmişti. Ustayı aradım yömiye istedi yani 3500. Kendim söktüm. Bir dostla birlikte 200 liraya yaptık.

ilksms
Geri