Tablettten hiiç birşey indiremiyorum

Kodla Büyü
Hocam hiç birşey inmiyor eba dan falan diğer öğrenciler kendi aralarında güvenlik sekmesi falan açmışlar nasıl açıcaz bilen var mı

Hocam iki yolu var;
Birincisi, Yeni bir kullanıcı oluşturabilirsin.
İkincisi (ben bunu tercih ediyorum) Ayarlar-Depolama-Uygulamalar - Buradan Ayarları bul ve tıkla. Velileri temizle diyince güvenlik sekmesi gelecek buradan pin kodu değiştirebilir ve bilinmeyen kaynakları izin vererek eba'dan dosyaları rahatlıkla indirebilirsin...

VPN ve DNS programlarını ben denedim. Birkaç dakika çalışıyor sonra ban.

Puffin tarayıcıyı indirin ordan girin play store'ye tüm resimle görünecektir :+1:

MERHABA HOCAM BEN 9. SINIF ÖĞRENCİSİYİM.BİZE GENERAL MOBİLE E TAB4 DAĞITTILAR.ÇOK KULLANIŞLI BİR TABLET AMA EBA KİTAP İNDİRMİYOR HATA VERİYOR LÜTLEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.NASIL YAPILDIĞI VİDEO OLARAK GÖNDERİRMİSİNİZ.
"""""Hocam iki yolu var;
Birincisi, Yeni bir kullanıcı oluşturabilirsin.
İkincisi (ben bunu tercih ediyorum) Ayarlar-Depolama-Uygulamalar - Buradan Ayarları bul ve tıkla. Velileri temizle diyince güvenlik sekmesi gelecek buradan pin kodu değiştirebilir ve bilinmeyen kaynakları izin vererek eba'dan dosyaları rahatlıkla indirebilirsin..."""""
BEN BUNU DENEMEYE ÇALIŞTIM AMA AYARLARDAN DEPOLAMA ORADAN DA UYGULAMALARA GELDİM AMA """""""Buradan Ayarları bul ve tıkla. Velileri temizle diyince güvenlik sekmesi gelecek buradan pin kodu değiştirebilir ve bilinmeyen kaynakları izin vererek eba'dan dosyaları rahatlıkla indirebilirsin..."""""
BURAYI BULAMADIM ACİL YARDIM

BBNET
Geri