Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biraz önce tableti açtığımda ekrandaki her şey bir anda silindi. Böyle olan var mı başka yoksa bir tek bende mi böyle oldu? Satın aldığım uygulamaların bile gitmiş
Google Play'de etkinleştir var ordan etkinleştiriliyor programlar ama belli süre sonra yeniden ekrandan gidiyor. Ben artık vazgeçtim bununla uğraşmaktan attım kenara tableti Adamlar yasakçı zihniyete sahip yapacak bir şey yok. Anlatmıyorum tabletle ders falan da kara tahtaya çizecem hatta konuları.
Gereksiz ve izin verilmeyen uygulama diye bir şey yoktur. Asıl önemli olan programların hiçbirini kurdurmayan saçma sapan bir zihniyet var ortada. Hiçbir şeye girmiyor tabletler. Zaten okulun internetinden gerekli bütün siteleri yasakladın e peki evlerinde girmelerini neden yasaklıyorsun arkadaş diye sorarlar adama. Adam oturduğu yerden tabletimdeki programlara müdahale edebiliyorsa, bunlar benim konuşmalarımı da dinliyordur veya yazışmalarımı da, e-postalarımı da izliyordur. Rootlamak en mantıklı iş gibi geliyor fakat önce bir kobay tablet bulmam lazım)
Arkadaşlar uygulamalar silinince tablete format atıp tekrar kullanın başka türlü gelmiyor uygulamalar telpa teknik servisi aradım bu uygulamaları nasıl siliniyor diye sorduğumda silinme olayı yok bize yollayın yazılımı güncelleyelim diyorlar.