Tabletteki sorunlarla ilgilenemiyorum!

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar hayatımda hiç tablet kullanmadım, kadrom ortaokulda olduğu için btr olduğum okuldada tablet verilmedi, öğrenciler gelip tabletteki sorunlardan bahsediyorlar, bende daha ilk defa bir muhabbette adı geçiyor mishali apışıp kalıyorum, aslında bir öğretmenden 1 günlüğüne isteyip kullanmaya çalışailirim ama işin gerçeği tabletten midem bulanıyor, hem öğrencilere yardım edemediğimi hemde işimi layıkı ile yapamadığımı düşünerek kendimi kötü hissediyorum, tabletteki belli sorunları ve çözümünü bu başlığa ekleyebilirmisiniz? :(

Aynı durumdayız hocam, bende liseye geçtim bu sene.

1-En çok karşılaştığım sorun tabletin şarj olmaması. GM tabletlerin şarj girişleri ve şarj aletleri çok dandik, bunun üzerine öğrencilerinde ucları takarken zorlamaları tuzu biberi oluyor.
2-Aktivasyon şifresini kabul etmemesi: kablosuz ağınız WPA veya WPA/2 şifreleme metodunda olmalı zira WEP şifreleme metodundaki kablosuz ağlara erişim sağlamıyor tabletler.
Bunun yanında EBA Serverlarında bazen sorun oluyor, o yüzden 10 - 15 defa aynı işlemi tekrarladığımı bilirim.
3- Tabletin sürekli reset atması: Hard reset (power+ses açma tuşuna basılı tutma) ile bazıları çözüme ulaşıyor, ama olmadığıda oluyor.

Bu iki aylık süreç içerisinde öğrendiğim tabletler için fazla kasmaya gerek olmadığı, yazılım ile ilgili ise hard reset yapıyorum. olmaz ise yada doonanımsal sorun ise PBYS den arıza girişi yapıp MNG kargoyu arıyorum gelip tableti teslim alıyorlar ve servise gidiyor. Benim öncelliğim Akıllı Tahtalar.

hocam bilmenize gerek yok, Soruyu alın işim var sonraki tenefüs gel deyin, soruyu bb net e yazın cevabını verin. yeterince soruna cevap verilmiş sitede zaten.

mdm diye birşey varmış ve bilmem ne yaparken durduruyormuş, bu herkesde oluyor mu, yoksa bu tablettemi hata var, hata düzelitilebilniyormu servisemi gitmeli?

BBNET
Geri