Çağatay52 Site Gezgini Mesajlar 38 17 Nisan 2014 #1 Wifi'ı her açtığımızda uygulamalar gidiyor ve sürekli etkinleştirmemiz gerekiyo çözümü var mı? root mu atsak?
Wifi'ı her açtığımızda uygulamalar gidiyor ve sürekli etkinleştirmemiz gerekiyo çözümü var mı? root mu atsak?
G güç Üye Mesajlar 21 17 Nisan 2014 #3 Google play güncellestirmesini kapatmak çözüm olur mu acaba?.. Ayni sorun bendede var
F fikricatalca Üye Mesajlar 28 17 Nisan 2014 #5 ben google play güncellemeleri kapatım. 20 dk süre çogaltıyo yani devre dılı kalma süresi uzuyor sadece
ben google play güncellemeleri kapatım. 20 dk süre çogaltıyo yani devre dılı kalma süresi uzuyor sadece
I ilyas33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,383 17 Nisan 2014 #7 Oyunlar silinmiş indirdigim uygulamalari açmaya calistigimda uygulama kurulu değil diyor nedir bunun cozumu
Oyunlar silinmiş indirdigim uygulamalari açmaya calistigimda uygulama kurulu değil diyor nedir bunun cozumu
M mturkmen42 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 18 Nisan 2014 #9 Root bir çözümdür. Ama ileriye dönük sıkıntı olması muhtemel. Bu yüzden tavsiye etmiyorum
redeemthepast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 18 Nisan 2014 #10 Ya öğrencilere öğretmek için ssql kurmuştur o bir gitmiş Çok şükür translate e dokunmamislar
Çağatay52 Site Gezgini Mesajlar 38 18 Nisan 2014 #11 root atan kardeş gerekli uygulamaları silmemişsin