Tablette bazı uygulamaları sildiler.

Kodla Büyü

boteakif

Süper Üye
Süper Üye
Fatih tabletime kurduğum puffin web browser ve twitter uygulamalarım bu akşam itibariyle kendiliğinden silindi ve tekrar kuramıyorum. Bu durumda olan başka biri var mı?

Re: Tablet uygulamaları kendiliğinden silindi

Birileri düğmeye basmıştır!

sanırım mdm (mobile device management) in işi.

Bu işe kalıcı bir çözüm bulmak lazım :verymad: adamlara bak ya babalarının malı gibi tabletime müdahale ediyor. Bildiğin suç ve biz de göz yumuyoruz. Var mı böyle program silmek :verymad: :verymad: :verymad:

Keyfi olarak o uygulamayı bu uygulamayı tabletlerimizden sileceklerine bize kaynak hazırlasalar. Sınıfım diye sadece akıllı tahtanın anlık görüntüsünü tabletlerden almaya yarayacak bir programı bile çalışmaz bir halde ebaya yüklemişler. :verymad:

Bu arada sanki bu cihazlara yapılan bir gizli yükleme ile bizi dinledikleri endişesi de beni sardı.Bunca gelişme olunca neden olmasın...

Facebook serbest mi bırakıldı bir kaç öğretmen face e herhangi bir program kurmadan girebiliyormuş

Bugün itibariyle bir sürü uygulamam silinmiş tabletten. Ben böyle tableti rootlarım arkadaş :verymad:

kuper_izmir' Alıntı:
Bu arada sanki bu cihazlara yapılan bir gizli yükleme ile bizi dinledikleri endişesi de beni sardı.Bunca gelişme olunca neden olmasın...
android açık kaynaklı bir işletim sistemi. hiçbirşey belli olmaz

boteakif' Alıntı:
Bugün itibariyle bir sürü uygulamam silinmiş tabletten. Ben böyle tableti rootlarım arkadaş :verymad:
ben rootladım fakat hem root hem de programların çoğu silindi hatta rar bile silindi

BBNET
Geri