bende de aynı sorun var. öğretmen tabletimi yeni aldım ama hevesim kursağımda kaldı. günlerdir farklı saat dilimlerinde deniyorum sonuç aynı: aktivasyon için giriş kutuları(tckimlik ve şifre) gelmiyor. ya "otomatik kayıt2"(genellikle) diyor ya da "column, line..." eksik hatalı gibisinden ingilizce bi mesaj geliyor kırmızı yazılı. başta da yeşil renli "kurum ilk kayıt" deyip kalıyor.
elimizde bir yedek tablet daha vardı. onda tckimlik, şifre kutuları vardı, onu deneyeyim dedim. ama onda da "aktive et" deyince "buluta bağlanıyor" dedi, öylece kaldı saatlerce... sonra format attım, onda da "otomatik kayıt2" demeye başladı hep.
şimdi benim anlamaığım bu sorun tabletten mi (yani mesela tabletin fiziksel bi sorunundan veya üzerine kurulmuş hatalı bir yazılımından kaynaklı mı) yoksa hep eba serverından mı kaynaklı?
her yerde server kaynaklı deyip duruyorlar da bağlanan tabletler nasıl bağlanıyor tıkır tıkır?
artık tabletin arızalı olduğuna inanmaya başladım.. daha hiç aktif de edilmemiş tablet de garantiye nasıl gönderilir ki?... gönderebilsek de işe yarar mı?
ne yapmak lazım acaba arkadaşlar? günlerdir uğraşmaktan canıma tak etti artık...

lütfen bir akıl verin tecrübeli arkadaşlarım...