Tabletlerle Yapılabilecek Mükemmel İşler...

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuzda geçen yıl öğrencilere ve öğretmenlere tablet dağıttık.
ancak o gün bu gündür bi kez olsun ders ile ilgili işe yarar bişey görmedim öğrencilerde de öğretmenlerde de.
sizler ne yapıyorsunuz tabletlerle.
neler yapılabilir burda bi fikir üretsek de verimli hale getirsek şu tabletleri.
bu arada bizim tabletler general mobile e tab 4 olan tabletlerden...

Sayın hocam verimli kullanmanız mümkün değil. Daha öğretmenlerin öğrenci tabletlerine erişimi mümkün değil. Su an en verimli kullanım sekli bana göre okula hiç getirmemeleri...

nosTRa' Alıntı:
Sayın hocam verimli kullanmanız mümkün değil. Daha öğretmenlerin öğrenci tabletlerine erişimi mümkün değil. Su an en verimli kullanım sekli bana göre okula hiç getirmemeleri...
Kesinlikle size katılıyorum hocam... Bişz böyle yaptık.

Hocam tabletler dağıtıldı ama ders amaçlı kullanım nasıl olacak anlamadım?Öğrenciler de soruyorlar hocam tabletleir derslerde ne zaman kullancaz diye.Gördüğüm kadarı ile ağ alt yapısı çalışmadan tablet tahta etkileşimi söz konusu değil.Ağ alt yapısı her şey çekili ama Türk telekom ile anlaşmaya gidilip ne zaman aktif edilir onu da bilmiyorum.Bir sürü ağ yapısı kuruldu cihazlar dağıtıldı ama kullanılmıyor yazık dğeil mi?

Tablet dağıtana kadar önce bütün okullardaki akıllı tahtaları halletseler daha verimli olacağın düşünüyorum. Hatta tablete hiç gerek bile yoktu.

nosTRa' Alıntı:

katılmamak elde değil...

Keşke önce şu tahtaları sorunsuz bir getirseler.
Ama çocuklar için güzel oyuncak oldu. Kimse çocuğuna tablet almazdı. Şimdi herkesin var:)

rohun' Alıntı:
Tablet dağıtana kadar önce bütün okullardaki akıllı tahtaları halletseler daha verimli olacağın düşünüyorum. Hatta tablete hiç gerek bile yoktu.

Ben size katılmıyorum çünkü tabletlerin oy olarak geri dönme ihtimali tahtalara göre daha fazla.
Tablet bizzat eve giriyor, anne-baba görüyor ve 'Hüloğğ! Padişahım çok yaşa!' diyor.

Yeni doğmuş bebek hemen kalkıp yürümez, biraz sabırlı olmalıyız, geçiş süreci bunlar, düzelir zamanla, ancak ağ yapısı sağlamlaştırılmamışsa tabletlerin kullanımı yarardan çok zarar verir. Türkiye bu süreci ilk kez yaşıyor acemilikler olacaktır.

Hasanhoca' Alıntı:
Yeni doğmuş bebek hemen kalkıp yürümez, biraz sabırlı olmalıyız, geçiş süreci bunlar, düzelir zamanla, ancak ağ yapısı sağlamlaştırılmamışsa tabletlerin kullanımı yarardan çok zarar verir. Türkiye bu süreci ilk kez yaşıyor acemilikler olacaktır.
HOCAMA AYNEN KATILIYORUM.

Hasanhoca' Alıntı:

Hocam Türkiye bu süreci hangi bilimsel temel ve verimlerle yaşıyor, hangi akademisyenlerin calışması ile tabletler Fatih projesine entegre edilmiş ona bakın.

Hasanhoca' Alıntı:

Kimse kusura bakmasın da, ayağında terlik bile olmadan okula gelen öğrencilerin olduğu ülkemde, dünyanın en pahalı yöntemi olan deneme-yanılma yöntemini uygulayacak kadar lüksümüz olmadığını düşünüyorum!

BBNET
Geri