bizim öğretmenler odasında akıllı tel. olanlar ders veriyorlar.yağmur07' Alıntı:Öğretmenlere yönelik tablet kulanımı ile ilgili eğitim verilecek mi?
Hocamin dediği gibi uzaktan eğitim gözüküyor sistemde,Bahadır1980' Alıntı:ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...
nasıl kayıt yapılıyorBahadır1980' Alıntı:ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...
pehepe' Alıntı:Arkadaşlar bu almış olduğunuz tabletlerde eğitim ile ilgili herhangi bir yazılım varmı ? MEB'in varmı böyle uygulamaları
caylakcekirge' Alıntı:Hocamin dediği gibi uzaktan eğitim gözüküyor sistemde,Bahadır1980' Alıntı:ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...
Tahta, Öğretmen ve Öğrenci kılavuz dokumanları yüklenmiş
Haydi hayırlısı...
trilaylayloom' Alıntı:caylakcekirge' Alıntı:Hocamin dediği gibi uzaktan eğitim gözüküyor sistemde,Bahadır1980' Alıntı:ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...
Tahta, Öğretmen ve Öğrenci kılavuz dokumanları yüklenmiş
Haydi hayırlısı...
http://ues.eba.gov.tr/ 'ye giriş yaptım, herhangi bir eğitim göremedim. görüntülenmesi için yapmamız gereken bir şey var mıdır?