Tabletlerle ilgili kurs eğitim verilecek mi?

Kodla Büyü
ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...

Niye eğitim alalım, derste kullanmıyoruz ki????
1 yıl oldu, çocukların elinde oyuncak olup bozuldu zaten çoğu. Bozulmayanlara da root falan atıldı.
Siyasi şov yapıldığıyla kalındı.

Bahadır1980' Alıntı:
ues.eba.gov.tr adresine tüm öğretmenleri kayıt ettik. Uzaktan eğitim alacaklar hocam. Hatta bende dersler görüldü. ESY (ETKILEŞIMLI SINIF YÖNETIMI) ile ilgili bilgiler var. Tabletlere ve tahtalara kurulmasl gereken programlar var. Tüm BTR arkadaşlara kolay gelsin, geçmiş olsun...
Hocamin dediği gibi uzaktan eğitim gözüküyor sistemde,
Tahta, Öğretmen ve Öğrenci kılavuz dokumanları yüklenmiş
Haydi hayırlısı...

Arkadaşlar bu almış olduğunuz tabletlerde eğitim ile ilgili herhangi bir yazılım varmı ? MEB'in varmı böyle uygulamaları

Bahadır1980' Alıntı:
nasıl kayıt yapılıyor

pehepe' Alıntı:
Arkadaşlar bu almış olduğunuz tabletlerde eğitim ile ilgili herhangi bir yazılım varmı ? MEB'in varmı böyle uygulamaları

Herhangi bir yazılım yok. Olmadığı için de tabletler boş boş duruyor maalesef.

caylakcekirge' Alıntı:
Bahadır1980' Alıntı:
Haydi hayırlısı...

http://ues.eba.gov.tr/ 'ye giriş yaptım, herhangi bir eğitim göremedim. görüntülenmesi için yapmamız gereken bir şey var mıdır?

trilaylayloom' Alıntı:
caylakcekirge' Alıntı:
Bahadır1980' Alıntı:
Haydi hayırlısı...

http://ues.eba.gov.tr/ 'ye giriş yaptım, herhangi bir eğitim göremedim. görüntülenmesi için yapmamız gereken bir şey var mıdır?

Hocam ues.eba.gov.tr 'ye eba şifresiyle giriliyor. Eba şifresi almayan ve tabletini güncellemeyen varsa yapması gerekebilir. Ben tedbir olarak tabletleri önce aktifleştirmelerini söyledim. Ardından dediğim gibi ues.eba.gov.tr adresine eba şifresiyle giriş yapılıyor. Eğer mebbis bilgilerinde son dönemde bi değişiklik olmadıysa eğitimlerin yer alacağı ekran geliyor ve burada muhakkak bir mail adresi giriiş yapmak gerekiyor. Mail adresi girildiğinde öğretmen il koordinatörünün ekranında görülüyor. İl koordinatörü eğitimi uygun bir zamanda o hesaba yüklüyor. Ve ues.eba.gov.tr adresinden giriş yapan öğretmen eğitimi görüyor. Eğer ues.eba.gov.tr adresine bir türlü giremiyorsanız eba üzerinden Profilim kısmından yeşil kutu şeklinde "bilgilerimi güncelle" düğmesine tıklayıp bilgilerinizi güncellemeniz gerekebilir. Şuan yanımda yok ama bununla ilgili yukarıdaki özetlediğimin biraz daha detayını okulun resmi mailine göndermişti il koordinatörümüz...

BBNET
Geri