Tabletleri servise gondermek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese1982
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşalr. gecen yıl tabletleri toplayıp kargoyla ben gönderiyordum. ancak bi kaç arkadaş. öğrencileri direk kargoya göndermiş. adres olarak da okulun adresini vermiş. daha pratik oldu diyodu. acaba bi sıkıntı olur mu? bu yıl ben de böyle yapmak istiyorum.
tş ederim

Servise tabletleri gönderirken pybs den arıza kaydı oluşturup MNG kargo ile göndermemiz yeterli mi? Telpa yı arayıp haber vermemiz gerekiyor mu?

Pybs'den kaydını girdikten sonra, öğrencinin göndermesi veya sizin göndermeniz aynı şey hocam. Telpa'yı aramamız da gerekmiyor.

2 hafta uyguladım. çok rahattım ancak dün toplantıda ilçe formatörlerimiz öğrenci kargoya giderken başına bir şey gelirse sıkıntı yaşarsınız dediler. uygun görmediler

yav 1 kişi de , ya öğretmen kargoya giderken başına bir şey gelirse diye bizi düşünsün be :!:

Geçen sene kargoyla kendim gönderiyordum bu sene İzmit merkezde telpanın servisi olduğunu söylediler ben oraya yönlendiriyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum!?

pybs ye arıza kaydını giriyorum. kargoya ogrenciler kendisi veriyor. iki yıldır problem yok.

olması gereken şu değil mi arkadaşlar.
kargoyu hazırlıyoruz.
arıyoruz MNG yi ..
onlar zaahmet buyururlarsa gelip alıyorlar.

mutlucan' Alıntı:
kargoyu hazırlıyoruz.
arıyoruz MNG yi ..

Zahmet buyurup gelip almıyorlar!
Her seferinde, şubeyi ara, müşteri hizmetlerini ara şikayet bildir, şubeyi ara, müşteri hizmetlerini ara şeklinde bir döngüdeyiz. En azından bizim buraya bakan şubede durum böyle.

Ben 4-5 tablet arıza kaydı girdikten sonra MNG'yi arıyorum. Gün içinde alıyorlar. Sıkıntı çıkmadı şu ana kadar.

Normali pybs kayıt girdikten sonra kargonun otomatik gelip alması lazım fakat gel gör ki kargocular işini yapmadıkları için bizde öğrenciyi kargoya yönlendiriyoruz. Çok şikayet ettim çok bildirdim ama üsttekiler kargoya ayar çekemedikleri için topu bize atıyorlar durumda bu olunca yapacak bir şey yok diyorum. :sleep:

mutlucan' Alıntı:
kargoyu hazırlıyoruz.
arıyoruz MNG yi ..

Aynen oyle yapıyoruz. Kargo dağıtım elemanı bana cep telefonunu verdi. Ben onu arıyorum gelip alıyor. Bizim ilçeye zaten kargo haftada bir geldiği için sıkıntı yok :D

okul büyük öğrenci fazla olduğundan, kargocu aradığımda gelmediğinden, kargoda tabeletim kaybolduğundan vs vs. göndermiyorum artık. Öğrenci gönderiyor. Hatta PYBS'ye kayıt ta girmiyorum. Öğrenciler tablet kutusuna adını tc sini arıza sebebini yazan bir kağıt koyup yolluyorlar. Gidip geliyo bu şekilde..

BBNET
Geri