Tabletlere sürekli müdahale ediyorlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

koray45

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Akşam tablet uykuda bıraktım, yattım. Sabah kalktığında ES dosyalama programını kaldırmiışlar. Tekrardan kurmaya çalıştım kurulmadı. İyice cozuttular. Bu programın size ne zararı vardı yahu.

evet hocam dosya alıp gönderirken mükemmel işe yarayan bir programdı ne istediler bende anlamadım. Allahtan airdroide henüz müdahale etmemişler onuda kaldırırlarsa çüş derim artık bukadar elimizi kolumuzu bağlamayın

nasıl kaldırmıslar kim kaldırmıs. anlamadım..
birde kablosuz kapatılamıyormu?

theghost83' Alıntı:

Tüm tabletler merkezden yönetiliyor. Bakanlık istediği uygulamaya yasak getirip, kuruluysa kaldırtıyor ve tekrar kurulmasını engelliyor. Tabletlerin wifisini de kapatamıyorsunuz...

kisnorbo' Alıntı:
theghost83' Alıntı:

Tüm tabletler merkezden yönetiliyor. Bakanlık istediği uygulamaya yasak getirip, kuruluysa kaldırtıyor ve tekrar kurulmasını engelliyor. Tabletlerin wifisini de kapatamıyorsunuz...

teşekkürler hocam...biz daha fatihle ugrasmaya baslamadık bilmiyordum..

Geri alsalarda kurtulsak. Bilgisayara bağlama. Dosya transferi yapma. Peki öğretmen hazırladığı ders materyallerini, dökümanlarını bu tablete nasıl atacak? sonrada tabletler kullanılmıyor olacak.

cincer' Alıntı:
Geri alsalarda kurtulsak. Bilgisayara bağlama. Dosya transferi yapma. Peki öğretmen hazırladığı ders materyallerini, dökümanlarını bu tablete nasıl atacak? sonrada tabletler kullanılmıyor olacak.
EBA Dosyam la dosyalarınızı tabletinize aktarabilirsiniz hocam veya herhangi bir bulut sistemiyle. Google drive, Yandex disk, Dropbox, vs..

BBNET
Geri