Tabletlerde arıza bildirim sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hgirua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hgirua

Site Gezgini
Tablet arıza bildirimlerinde http://pybs.eba.gov.tr/ giriş yaptığımda tabletin seri numarası giriyorum, sistem eşleştiriyor buraya kadar sorun yok. Arıza Tipini Seçiniz kısmında arıza tipini bir türlü seçemiyorum? chrome ve ie den denedim ikisimndede olmadı ? bir yerde hata mı yapıyorum? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hocam ben de epey bir uğraştım. Bulamadı kaydı. Sonra başardım. En iyi chrome'da çıkıyor.

yok hocam aynı sorun bende de var çok kalitesiz bir sistem olmuş söylemeden geçemiyeceğim

aynı sorun bende de var serino tc no deniyorum sistemde bir türlü tablet çıkmıyor kabul işlemi olmuş ordan listede tablet serinoları yazıyor ama serino yazıp arıza kaydı yaparken sistemde çıkmıyor tablett nasıl iş anlamadım

HA BİRDE VİDEOYU İZLEDİM, VİDEODA TIK TIK SEÇİYOR? HER HANGİ BİR LİSTELEME YOK, USB Yİ DENEDİM OLMADI :(

slm arkadaşlar öğretmenimizin şarj cihazı bozuldu tableti de şarj cihazıyla birlikte göndermek gerekir mi? orjinal kutuyla mı gönderecez başka kutuyla göndersek olmaz mı? bilgisi olan var mı?

bilişimci43' Alıntı:
slm arkadaşlar öğretmenimizin şarj cihazı bozuldu tableti de şarj cihazıyla birlikte göndermek gerekir mi? orjinal kutuyla mı gönderecez başka kutuyla göndersek olmaz mı? bilgisi olan var mı?

ben sordum gerekmez dedi telpa yetkilisi

BBNET
Geri