Tabletler tekrar aktivasyon istiyor!

Kodla Büyü
Arkadaşlar geçen yıl dağıttığımız tabletlerin %90'ı kendini güncelleştirip tekrar aktivasyon istiyor.Sayıları çok olunca çocuklardan kaynaklanmadığına kanaat getirdim ama siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Arkadaşlar bu vestel tabletlerin aktivasyonu nasıl yapılıyor? Aktivasyon şifresi falan nereden alınıyor.

wertyu6' Alıntı:
Arkadaşlar bu vestel tabletlerin aktivasyonu nasıl yapılıyor? Aktivasyon şifresi falan nereden alınıyor.
tabletler dağıtılırken düzenlenen evraklarda vardır hocam. Tablet seri no, TC kimlik no, aktivasyon kodu yazan evraklar okulda dosyadadır. Eğer eski şifrelere hiç ulaşamıyorsanız, eba dan yeniden alabilirsiniz.

Okulda kadrolu öğretmenlerin herhangi birinin şifresi ile eba ya giriş yapın ve http://www.eba.gov.tr/ogrencisifre adresinden yeniden şifre alabilirsiniz.

ilk açılışta ve 2-3 ayda bir Tabletin ana ekranında şifre girilmesi gereken bir ekran açılıyor. Zaten aktivasyon kodunu öğrenci yazamazsa, tablet hiç açılmıyor. o öğrencilerde biz aktivasyon kodumuzu unuttuk diyerek yanınıza gelirler.

ulu2000' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
tabletler dağıtılırken düzenlenen evraklarda vardır hocam. Tablet seri no, TC kimlik no, aktivasyon kodu yazan evraklar okulda dosyadadır. Eğer eski şifrelere hiç ulaşamıyorsanız, eba dan yeniden alabilirsiniz.

Okulda kadrolu öğretmenlerin herhangi birinin şifresi ile eba ya giriş yapın ve http://www.eba.gov.tr/ogrencisifre adresinden yeniden şifre alabilirsiniz.

ilk açılışta ve 2-3 ayda bir Tabletin ana ekranında şifre girilmesi gereken bir ekran açılıyor. Zaten aktivasyon kodunu öğrenci yazamazsa, tablet hiç açılmıyor. o öğrencilerde biz aktivasyon kodumuzu unuttuk diyerek yanınıza gelirler.

Hocam fazla tabletler var vestel, nakil gelen öğrencilere vermek için soruyorum.

Vestel servisi aradım.Yaklaşık üç aydır sistemlerinde sorun olduğunu söylediler. Aktivasyon kodunu doğru girmenize rağmen merkezle bağlantı sağlanamadı hatası alıyorsanız bu vestelden kaynaklanan bir sorun.Ayrıca bu sebeple pin kodu değişiklikleri için sıfırlama isteği de bulunamıyorlarmış.Bilginiz olsun.
Vestel 444 6585 Bu numaradan bilgi alabilirsiniz.

BBNET
Geri