Tabletler hangi durumda geri alınır.

Kodla Büyü

cmtrkr

Aktif Üye
Öğrencinin yer değişikliği;
Öğrencinin nakil durumunda TBS’yi başka okula götürülebilmesi için cihaz TİF üzerinde kayıtlı olmalıdır. Öğrencinin eski okulunda ve yeni okulunda karşılıklı tutanak ile TBS’nin nakil işlemi gerçekleştirilir. Bu tutanakta TBS’nin seri numarası, kişinin T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgileri yer almalıdır. Örgün eğitimden kaydını açık liseye aldırmış ve okuldan atılan öğrencilere TBS verilmez. Tablet bilgisayar yönetim yazılımı farklı bir okulda çalışmayan tablet bilgisayarlar okulda bırakılır. Bu durumda öğrenciye gittiği okulun bağlı bulunduğu il/ilçe MEM’lerdeki yedeklerden yeni bir TBS verilir.

deniliyor.

Peki adam 9. sınıfta sınıf tekrarına kalmış ise elindeki tableti geri alınır mı? yada 9. sınıfta örgün eğitimde iken tablet almış 10. sınıfta yaygına geçmiş tabletini geri alacak mıyız?

Ayrıca Trabzon MEB de
9. sınıftan sonra okuldan ayrılan, öğretime devam etmeyen (çeşitli sebeplerle 10-11-12. sınıfa devam etmeyecek olan) veya özel okullara geçen öğrencilerden, öğrenci tabletleri eksiksiz bir şekide geri alınacaktır. Öğrencilere tastiknameleri öğrenci tablet bilgisayarı teslim edilmeden verilmeyecektir.
yazıyor.

Ayrıca EBA üzerinde bir tartışma konusunda,

Devamsızlığı çok olan, örgün öğretim dışına çıkması ihtimali yüksek olan öğrenci için dönem sonuna kadar bekleyin. Örgün öğretimde 10 sınıfa geçtiğinde emin olunduktan sonra Veliye tutanakla teslim edin.
Ya bunlar biz tableti verdikten sonra vuku bulmuşsa ne yapacağız?

Bunun takibini ben yapıyorum. Sonuçta kimin takip edeceğini değil bu durumlarda ne yapılacağına dair bir fikir istemiştim.

BBNET
Geri