Tabletin sistemden düşülmesi

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.Lise de görevlendirme Bitero olarak çalışıyorum.Yakın zamanda okulumuza tablet dağıtımı yapıldı ve artık konuşmaktan sıkıldığımız üzere bana tablet verilmedi.Okul müdürü de iyi niyetli bir şekilde al benim tableti sen kullan dedi.Ben de tableti kendi TC numaram ile aktivasyon yaptım.Sonradan öğrendim ki tablet aktivasyon yapıldığında artık o kişinin malı gibi oluyor ve bir daha da sistemde göründüğü için tablet alamıyor.Kendi okulum ortaokul belki seneye gelecek ama tableti ne yapacağız bilemedik. Sağolsun ildeki abilerimiz mesaj atıp sistemden düşürtürüz dediler ama sanırım sonuç yok.Okul müdürü geçenlerde tabletle işin bittiyse ver biraz da biz kurcalayalım dedi :) ama maalesef veremedim :( Ne yapacağız dostlar?

Bende 1 öğrenci nakil oldu gitti. Yeni okulunda tablet veremiyorlar. Çünkü bizdeki tablet sistemden düşürülemiyor. Sen yapabilirsen bize de yaz. Biz de yapalım.

Sistem buna müsaade etmiyor etmemeli de hocam zaten.yanlis anlamayin ama yedekleri bazilari istediği gibi kullanır. Sözüm meclisten disari. Tableti arizalanzn arkadaşa bi tablet verim dedim arizalanan tableti sifirladum yeni bir tablet verdim arkadaşa aktive etmedi. TC kimlik kayitli hatasi verdi.Sizin duruma gelince mudur size bi babalik yzpmis zira sizde :D

Hocam tabletin orta okula gelmesi çok düşük ihtimal bence. Öncelikle anadolu liseleri tam anlamıyla bitecek sonra meslek liseleri sonra orta okul.... şeklinde ilerleyeceği için ve ortalama sadece alt yapı ve akıllı tahta kurulumları 1,5-2 yılı aldığı için tabletler bu işin son bacağı. ya tableti dediğiniz gibi çok uçtaki bir yetkiliye ulaşarak teknik anlamda sistemden düşürtecek müdürün üzerine tekrardan aktive ederek kullanacaksınız. yada hiç almayacaksınız müdürün kendinde kalacak seneye falan gelmeyebilir tabi bulunduğunuz konumda kaç anadolu lisesi var bunlardan kaçı tamamlandı sonra kaç meslek lisesi var bunlar önemli bunların hepsi ayrı bir süreç ve emin olun bu süreç uzun..

Bu karar sizin.

BBNET
Geri