tabletin sistemden düşüşünü nasıl yapıcaz acill...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svbarut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
öğretmen tabletini active ettikten sonra klavyenin bir tuşunun olmadığını fark ettik.bu tableti resetledim. öğretmene yeni tablet verdim ancak bu tc daha önce kayıtlı ( hata: eba.017 ) hatasını verdi. ilk verdiğim tabletin sistemden düşüşünü nasıl yapabilirim. pybs nin hali de malum düzgün çalışmıyor. başka bir yol var mıdır?

svbarut' Alıntı:
öğretmen tabletini active ettikten sonra klavyenin bir tuşunun olmadığını fark ettik.bu tableti resetledim. öğretmene yeni tablet verdim ancak bu tc daha önce kayıtlı ( hata: eba.017 ) hatasını verdi. ilk verdiğim tabletin sistemden düşüşünü nasıl yapabilirim. pybs nin hali de malum düzgün çalışmıyor. başka bir yol var mıdır?
Sadece klavyeden bir tuş için neden tüm tableti değiştirme gereği duydunuz ki. Klavyeyi garantiye gönderebilirsiniz.

svbarut' Alıntı:

Hocam klavyenin bir tuşu için tableti değiştirmeye ne gerek var anlayamadım. Aktivasyon yaparken klavye seri no sisteme girilmiyor ki! Yedek kutulardan birinden klavyeyi bozuk olanla değiştirip, daha sonra bu tableti garantiye gönderirsiniz olur biter. Sadece öğretmene düzenlemiş olduğunuz tablet teslim tutanağındaki klavye seri noyu ve kutu üzerindeki klavye seri noları değiştirirsiniz. Olur biter.. <Tabi bu benim düşüncem, katılmayabilirsiniz...>

erkantuzcu' Alıntı:
Hocam klavyenin bir tuşu için tableti değiştirmeye ne gerek var anlayamadım. Aktivasyon yaparken klavye seri no sisteme girilmiyor ki! Yedek kutulardan birinden klavyeyi bozuk olanla değiştirip, daha sonra bu tableti garantiye gönderirsiniz olur biter. Sadece öğretmene düzenlemiş olduğunuz tablet teslim tutanağındaki klavye seri noyu ve kutu üzerindeki klavye seri noları değiştirirsiniz. Olur biter.. <Tabi bu benim düşüncem, katılmayabilirsiniz...>

Daha mantıklı

QML' Alıntı:
erkantuzcu' Alıntı:

Daha mantıklı
hocam onu ben de düşündüm.tabletini active ettiği için kutunun geri kalanını değiştirdim.seri numara etiketlerini de.fakat daha sonra öğrendim ki bu seri numaralar yazılımın içinde kayıtlıymış.ben de sonradan garanti ile ilgili bir sorun doğmasın diye işi sağlama alayım dedim.

svbarut' Alıntı:
QML' Alıntı:
erkantuzcu' Alıntı:

Daha mantıklı
hocam onu ben de düşündüm.tabletini active ettiği için kutunun geri kalanını değiştirdim.seri numara etiketlerini de.fakat daha sonra öğrendim ki bu seri numaralar yazılımın içinde kayıtlıymış.ben de sonradan garanti ile ilgili bir sorun doğmasın diye işi sağlama alayım dedim.

Yazılımdan kastınız tablet ise orda tabletin TSH ile başlayan seri numarası kayıtlıdır.
Öteki klavyenin seri numarasıdır ve tablette kayıtlı oldugunu sanmıyorum.

QML' Alıntı:
Yazılımdan kastınız tablet ise orda tabletin TSH ile başlayan seri numarası kayıtlıdır.
Öteki klavyenin seri numarasıdır ve tablette kayıtlı oldugunu sanmıyorum.

pybs arayüz değiştirmeden önce girenler bilir, her türlü raporlamayı ve bilgiyi alabiliyorduk. Her şey açıktı. TAbletler aktive edildi zaman pybs de görüyorduk. Tüm öğretmenlerin TC sine göre, adına soyadına göre, tablet seri no, klavye seri no suna göre raporlar alabiliyorduk. Hangi öğretmende hangi tablet hangi klavye var, mac adresleri nedir, ne zaman aktive oldu hepsi görünüyordu. Hatta başka iller dahil garantiye gönderilen tabletleri ve arızaları da görmek mümkündü. Arayüz değiştikten sonra tüm bunlar görünmez oldu. Tabii ki gören birileri mutlaka vardır.

BBNET
Geri