Tabletimi rootladım kilitlendi

Kodla Büyü

Sametcopur

Üye
Bilgisayarciya götürdüm ama disiplin yersin dedi. Nasıl düzeltebilirim. Servisi aradim ellerinde tab 5 firmwares varmış ona götürsem sıkıntı olur mu

Sametcopur' Alıntı:
Bilgisayarciya götürdüm ama disiplin yersin dedi. Nasıl düzeltebilirim. Servisi aradim ellerinde tab 5 firmwares varmış ona götürsem sıkıntı olur mu
hocam bu yeni tabletlerden ise (tab5) bakanlığın anında haberi oluyor, eğer öğrenci tableti olsaydı öğrenciye disipli cezası verin tabletini alın diye yazı yazarlardı, belki sizin içinde yazmışlardır okula. Bizim başımıza geldi.

Sametcopur' Alıntı:
Anladığım kadarıyla öğrencisin iyi olmuş demekten başka bir şey demiyorum . :puhaha:

Sametcopur' Alıntı:
servise götürsen tabletini açarlar belki ama sistemde rootlama işlemin göründü. meb kayıtlarına geçti bir kere geçmiş olsun. biz öğrencileri sürekli uyarıyoruz root denemeyin bile !

BBNET
Geri