Tableti servise gönderme(?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Sayın hocalarım arızalı olanları servise gönderme işlemi nasıl yapılıyor, pysb sisteminde neler yapmak gerekiyor? Allah rızası için adım adım açıklar mısınız? Sorularıma cevap bulamadım :(

pybs.eba dan okul şifresiyle arıza kaydınız giriyorsunuz. sonra mng kargoyu arayıp gelip almasını söylüyorsunuz ben teslim ederken kargo çalışanına tutanak imzalattım. sonra arıza kaydı bölümünden kargo çalışanının ismini ve tarihi giriyorsunuz. tablet kutusunun içine de kısa bir not yazdım arızanın ne olduğuna dair. 10 gün içinde yapılıp geldi

thalassa' Alıntı:
pybs.eba dan okul şifresiyle arıza kaydınız giriyorsunuz. sonra mng kargoyu arayıp gelip almasını söylüyorsunuz ben teslim ederken kargo çalışanına tutanak imzalattım. sonra arıza kaydı bölümünden kargo çalışanının ismini ve tarihi giriyorsunuz. tablet kutusunun içine de kısa bir not yazdım arızanın ne olduğuna dair. 10 gün içinde yapılıp geldi
Hocam arıza kaydı oluşturayım diyorum ama TC 'yi girdiğim anda listelenen bir şey olmuyor. Kafayı yiyeceğim :verymad:

siz ebaya öğrencileri kaydedip tabletleri eşleştirmediniz mi acaba? çünkü ben öğrencimin adına kayıtlı tabletin seri nosuna göre aratmıştım. öğrencimi buldu bende kaydı oluşturdum. bir de seri no ile deneyin

EBA' dan şifre aldık da eşleştirme nedir, ben onu anlamadım. pysb' ye otomatik düşüyor dendi (?)

Arıza kaydı filan girmene gerek yok. Telpa Merkez Servis Büyükdere cad. No:195 34394 Levent - İstanbul adresine karşı ödemeli olarak gönder. mng veya yurtiçi kargo ile. Kutunun içine arızası ile ilgili bilgileri bir kağıda yaz koy bu kadar hocam. Ben 2 tane gönderdim bu şekilde bir sorun olmadı.

BBNET
Geri