tableti rootlamışlar

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadşlar. öğrenciler tableti rootlamışlar. vestelden gelen su malum zatlar root lu tabletler sıkıntı yaratacak dedi. hadi hayırlısı....

benden önlem almamı istiyor vestel. ben de parayı ben mi aldım siz aldınız. tablet sizin önleminizi alın dedim. o da bana önlem almak mümkün değil dedi. komedi ya....

nese1982' Alıntı:
mrb arkadşlar. öğrenciler tableti rootlamışlar. vestelden gelen su malum zatlar root lu tabletler sıkıntı yaratacak dedi. hadi hayırlısı....

En son dağıtılan tabletler General Mobile. Dağıtan ve garantisine bakan firma Telpa. Vestel olayın neresinde. Vestel hangi konuda sıkıntı yaratacak dedi?

geçen yıl dağıtılmıştı vestel. ancak kuyruk acıları var. seneye asıl büyük ihaleyi almak için uğraşacaklarmış.hatta bunu nasıl alamadık şaşırdık. herşeyimizi hazırlamıştık. sadece üretime geçecektik diyolar. asıl büyük ihale için çabalıyo belliki.

Tabletler eğitimde biza çağ atlattı hayır olsun hepinize... :P :P :P

Hala bu vestelden gelen elemanları okula alıyormusunuz sizinle dalga geçiyorlar...

bu gün bir öğretmen arkadaşın tabletini biraz kurcalamak istedim ama çok sıkıldım, tablet beni sarmadı, yada android işletim sistemi hoşuma gitmedi diyeyim.
root atma ne demek, format gibi birşey mi? tabletlere win8 yüklemek mümkün mü? mümkün se nasıl yapılır?

daha neler görecez bakalım.. Bu proje iptal olursa. Bilgisayar dükkanlarının camında görürüz 10 tl ye rootlanır diye :)

linux açık kaynaklı bir işletim sistemi...
android ise linuxun içindeki root denilen " su " komutunun silinmiş halidir...
root edilmesi ise doğaldır
xaomi ve google gibi firmaların cihazları root edilince garanti kapsamında kalmaktadır...
root en doğal haklardan biridir.. ayrıca rootlu tablet çöktüğü zaman direk olarak nand belleğe jtag yapılacağından dolayı root yapıp yapmadığınızı asla öğrenemezler
jtag işleminde hafıza komple sıfırlanır

Selamlar. ROOT atılmış olan GM tabletten rootu kaldırıp MDM modülünü dmndürme işlemi yapılabilir mi?

coook' Alıntı:
fikrifirat' Alıntı:
Selamlar. ROOT atılmış olan GM tabletten rootu kaldırıp MDM modülünü dmndürme işlemi yapılabilir mi?

Ben de bunu merak ediyorum.
gm etab4 için mdm geri yüklenebilir.
önceki etab 4 lerin orjinal yazılımı vardı bizde etab-5 in yok, olsaydı imaj atardık biterdi. etab5 için bu imajı servisin atması lazım..

ademola' Alıntı:
coook' Alıntı:
fikrifirat' Alıntı:

Ben de bunu merak ediyorum.
gm etab4 için mdm geri yüklenebilir.
önceki etab 4 lerin orjinal yazılımı vardı bizde etab-5 in yok, olsaydı imaj atardık biterdi. etab5 için bu imajı servisin atması lazım..

etab4 için imajı nereden bulabiliriz acaba? çalışmayan kurcalanmış 1-2 tablet var servisle uğraşmadan çözebilirsek öğretmen arkadaşlar adına iyi olacak.

BBNET
Geri