EynelMefer' Alıntı:masaüstü bilgisayara tango yu yükledim, telefon no mu girdim, meb hattından görüntülü görüşme yapabiliyorum, cep telefonu hattına bir ücret gelir mi? (net bi fikrim yok ama mantıken gelmemesi lazım, bilgisi olan var mı?)
AKADEMİA' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:masaüstü bilgisayara tango yu yükledim, telefon no mu girdim, meb hattından görüntülü görüşme yapabiliyorum, cep telefonu hattına bir ücret gelir mi? (net bi fikrim yok ama mantıken gelmemesi lazım, bilgisi olan var mı?)
Hocam tabletten telefonu mu arıyorsunuz. Çok hoş yaa, nasıl yapılıyor hocam. Bir tarif edebilir misiniz?
hocam samsung 3105 al sim kart girisli rom yukle cep telefonu olsun ben yaptim 7 inch ekranli cep telefonu sadece 700 tlAKADEMİA' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:masaüstü bilgisayara tango yu yükledim, telefon no mu girdim, meb hattından görüntülü görüşme yapabiliyorum, cep telefonu hattına bir ücret gelir mi? (net bi fikrim yok ama mantıken gelmemesi lazım, bilgisi olan var mı?)
Hocam tabletten telefonu mu arıyorsunuz. Çok hoş yaa, nasıl yapılıyor hocam. Bir tarif edebilir misiniz?
EynelMefer' Alıntı:AKADEMİA' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:masaüstü bilgisayara tango yu yükledim, telefon no mu girdim, meb hattından görüntülü görüşme yapabiliyorum, cep telefonu hattına bir ücret gelir mi? (net bi fikrim yok ama mantıken gelmemesi lazım, bilgisi olan var mı?)
http://www.tamindir.com/tango-video-calls/
hocam bilgisayarınıza kurun, cep telefonunuzu girerek kaydınızı yapın, sonrasında rehberinizde tangosu olanlar çıkıyor zaten (otomatik) aramayı başlatınücret konusunda net bilgim yok ama söylim
![]()
AKADEMİA' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:AKADEMİA' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:masaüstü bilgisayara tango yu yükledim, telefon no mu girdim, meb hattından görüntülü görüşme yapabiliyorum, cep telefonu hattına bir ücret gelir mi? (net bi fikrim yok ama mantıken gelmemesi lazım, bilgisi olan var mı?)
http://www.tamindir.com/tango-video-calls/
hocam bilgisayarınıza kurun, cep telefonunuzu girerek kaydınızı yapın, sonrasında rehberinizde tangosu olanlar çıkıyor zaten (otomatik) aramayı başlatınücret konusunda net bilgim yok ama söylim
![]()
Hocam numarasını girdiğiniz cep telefonunuzun faturası geldiğinde bizi de bilgilendirir misiniz? Ücretlendirmesi ne kadar oluyor acaba?
EynelMefer' Alıntı:dahası karşı tarafta sizi arayabiliyor (pc den tel e olduğu gibi, tel den de pc ye olabiliyor yani), çağrı sesli olarak geliyor ekran aynı şekilde...