Tablet Nerede...?

Kodla Büyü

mgüneş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.

2 ay önce öğrencinin General Mobile tabletini garantiye gönderdim. Bu öğrenciden sonra gönderdiklerim geldi ama bu hala gelmedi.
Telpayı aradım. Meb'le ilgilenen telefon numarası verdi. Bu numarayı Öğrenci aradı, kargo takip numarası olmadan sistemden göremeyiz diyor.

Kargoyu arıyorum burada yok diyor.

Kargoyu her zaman MNG'den gelen elemanla okuldan gönderiyorum. Herhangi bir belge vermiyor.

Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim...?

Teşekkürler....

Tabletin seri numarasını 0800 211 28 44 numaralı telefona bildir durum böyle böyle de onlar bakıp bilgi veriyorlar. Bu numarayı arayabilmek için sabit bir telefon hattı kullanmalısın cep telefonları ile arayamıyorsun. Benimde bir tabletimi yanlışlıkla Karsa göndermişlerdi defalarca aramalarım sonucunda tableti bana geri gönderdiler öğrenciye geçte olsa teslim ettim.

Benim okuluma da Mardinden bir öğrencinin tabletini göndermişlerdi. Seri numarası benzerliğinden kaynaklı bir karışıklık olmuştu (B'yi 8 görmüşler).
Ben de TELPA yı arayıp durumu bildirmiştim ve tableti onlara geri göndererek doğru kişiye ulaştırmaları sağlandı ve bize de doğru tablet geldi.

hasari' Alıntı:
Tabletin seri numarasını 0800 211 28 44 numaralı telefona bildir durum böyle böyle de onlar bakıp bilgi veriyorlar. Bu numarayı arayabilmek için sabit bir telefon hattı kullanmalısın cep telefonları ile arayamıyorsun. Benimde bir tabletimi yanlışlıkla Karsa göndermişlerdi defalarca aramalarım sonucunda tableti bana geri gönderdiler öğrenciye geçte olsa teslim ettim.

Evet hocam. Öğrenciye bu numarayı arattım (cepten arama yapmadığı için) ama takip numarası istiyorlarmış. Birde ben arayım sabit telefondan. Teşekkürler hasari hocam...

BBNET
Geri