A alkantr Aktif Üye Mesajlar 173 3 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar Tabletlerin İnternet koruması (youtube , facebook sitelerine girememesi, aktivasyon..vs) yazılımsal mı ? yoksa donanımsal mı? Bilen arkadaşlarımız lütfen cevap !
Arkadaşlar Tabletlerin İnternet koruması (youtube , facebook sitelerine girememesi, aktivasyon..vs) yazılımsal mı ? yoksa donanımsal mı? Bilen arkadaşlarımız lütfen cevap !
A alkantr Aktif Üye Mesajlar 173 3 Ekim 2015 #2 MercedesU.' Alıntı: Yazılımsal. resolv.conf üzerinde MEB in yönettiği DNS ler var. Genişletmek için tıkla ... o zaman hafızasını dış müdahale ile silip yeniden işletim sistemi kurduğumuzda tablet normal satılan tabletlere dönüşmez mi?
MercedesU.' Alıntı: Yazılımsal. resolv.conf üzerinde MEB in yönettiği DNS ler var. Genişletmek için tıkla ... o zaman hafızasını dış müdahale ile silip yeniden işletim sistemi kurduğumuzda tablet normal satılan tabletlere dönüşmez mi?
baynadir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 984 3 Ekim 2015 #3 tabiki yazılımsaldır... donanımsal olarak böyle bir engelleme olabileceğini hiç sanmıyorum. sonuçta bazı yazılımlarla bunlar aşılabiliyor.
tabiki yazılımsaldır... donanımsal olarak böyle bir engelleme olabileceğini hiç sanmıyorum. sonuçta bazı yazılımlarla bunlar aşılabiliyor.
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 3 Ekim 2015 #4 set dns apk kurarak tablet açıldığında otomatik dns değiştirebilirsin. dönüşebilir tabi..