tablet konularına dikkat

Kodla Büyü

beyazgolge

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar farkettiyseniz bu root işleri forumda çok konuşulmaya başlandı ve konu açanları çoğu daha yeni üye. bazı arkadaşlarda iyi bir iş yapıyorlarmış gibi PM ile gönderdim diyorlar. Hatta dün akşam bir başlık altında adım adım anlatılmıştı. bu işin önünü almazsak daha çok işimiz çıkar. en azından bu konularda burası akıl alma yerleri olmasın. forumda (bir nevi evimde) bt öğretmeni olmayanların sırf bu tarz konular için girmeleri beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı.

+1 ; Forum lise öğrencileri ile dolmaya, tablet ile alakalı işi düşenlerin uğrak yeri olmaya başladı...

evet yaa valla giriyorum foruma adam gibi bir konu yok yeni yazılanlar arasında...hep bu root olayı,tabletle ilgili meselelar,programların silinmesi felan...valla forumdan aldığım zevk sıfır sıfır sıfır...eski bilgisayarbilisim i özledim... :cry:

beyazgolge' Alıntı:
arkadaşlar farkettiyseniz bu root işleri forumda çok konuşulmaya başlandı ve konu açanları çoğu daha yeni üye. bazı arkadaşlarda iyi bir iş yapıyorlarmış gibi PM ile gönderdim diyorlar. Hatta dün akşam bir başlık altında adım adım anlatılmıştı. bu işin önünü almazsak daha çok işimiz çıkar. en azından bu konularda burası akıl alma yerleri olmasın. forumda (bir nevi evimde) bt öğretmeni olmayanların sırf bu tarz konular için girmeleri beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı.
Sana özel yapalım forumu istersen. Burası bir paylaşma platformu ve paylaşılanlardan neden rahatsız oluyorsunki. Adam bugün tablet için üye olur ilk mesajını atar yarın şunada bakayım bunu sorayım derken bakarsın forumu kullanan birisi olur. Öğrenci konusunda haklı olabilirsin ama öğrenciyi ayırt edecek bir sistemde kuramazsın

başlığı açan arkadaşıma katılıyorum. bu muhalefet edilecek bir konu değil, hem öğrencilerin tabletlerin yazılımını kırmasından şikayetçiyiz hem de onlara bunları biz öğretiyoruz. Okulda bununla uğraşmamız gerekiyor ama aslında ne yapılacağını biz gösteriyoruz.. ne yapılabilir onu konuşmalıyız diye açılmış bir başlık yoksa daha çok başımız ağrıyacak.

:+1: katılıyorum. benim bir öğrencim bile üye olmuş. burdan tahtatın netsupport şifresini öğrenmiş ilk zamanlar sonradan üyeliğini sildirdim ben .

cincer' Alıntı:
Çare yeni üyelere destek vermemek gibi görünüyor.

Hocam bence bu genelleme yanlış. Yardım talebinde bulunan üye Yeni görevlendirilmiş BTR olabilir. tablet sorunlarıyla yeni yeni karşılaşan bir bilişimci olabilir..

Arakdaşlar bence okul hesaplarına e posta yoluyla uye yapılsın. Önüne gelen uye oluyor büyük sııkıntı bence

nasıl olsa öğrenecekler ne farkeder bi kaç gün önce sonra tabletler öylemi kalacak yinede yeni üyelere destek verirken dikkat etmekte fayda var

mobile' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
Sana özel yapalım forumu istersen. Burası bir paylaşma platformu ve paylaşılanlardan neden rahatsız oluyorsunki. Adam bugün tablet için üye olur ilk mesajını atar yarın şunada bakayım bunu sorayım derken bakarsın forumu kullanan birisi olur. Öğrenci konusunda haklı olabilirsin ama öğrenciyi ayırt edecek bir sistemde kuramazsın
tmm bana özel bir forum yapın o zaman

hocam o zaman herkes e-okuldan görüntü paylaşsın paylaşmayanlar anlayınki öğrencidir.
:D

beyazgolge' Alıntı:
mobile' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
tmm bana özel bir forum yapın o zaman
tamam yaptım bile

Beleşçi bebelerle uğraşmak isteyen arkadaşları bilmem ama,
bence de foruma üye alımlarında dikkat edilmeli.
bu aralar da tabletten başka konu pek azaldığından ,
Şahsen foruma bakmak pek içimden gelmiyor.

BBNET
Geri