Tablet Kolileme ve Kargolama Hakkında

Kodla Büyü

hemenyardim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Tablet dağıtımı yapılan okullarda TELPA Teknik Servise gönderilen tabletlerin sağlıklı taşınması ve taşıma sırasında hasar görmemesi için tabletlerin koliye konularak Kargoya verilmesi gerekmektedir.

Telpa tarafında her okula 10’ar adet koli sevkiyatı başlamıştır.

Gönderilen kolilerin sadece Tablet gönderimi için kullanılmasını,

Tabletlerin kargolama şekli ise ekte bulunan ‘’Fatih Tablet Kargolama Talimatında olduğu gibi okullara gerekli bilgilendirme yapılması gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• tablet kolileme.jpg
    tablet kolileme.jpg
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,428
kargo kabul etmiyor zaten.illa kutu içinde olsun diyo. bu iş de bize kaldı

yozgat merkezdeyim bizim okula gelmedi kargoya sordum talep eden okullara geldi bizde dağıttık dedi nasıl bi talepte bulunacağız bilen var mı ?

bit-öğrt' Alıntı:
yozgat merkezdeyim bizim okula gelmedi kargoya sordum talep eden okullara geldi bizde dağıttık dedi nasıl bi talepte bulunacağız bilen var mı ?

Pybs'ye arıza kaydı girenlere olabilir hocam. 16sında kargolanmış bizim kutular. O gün arıza kaydı girmiştim. Telpa tableti geri gönderirken kendi kutusunda gönderiyor zaten, siz de kendi kutusuyla gönderseniz bi sorun olmaz bence.

bazen lazım oluyor, umarım her okula gönderirler. O kadar uyarmama, kutuları atmayın saklayın dememe rağmen hala kutusuz getiriyorlar. Ama başkasının kutusu da olsa sorun olmuyor. Önemli olan bir yerden bulması.

+ Az önce rehber öğretmeni dedi, hocam sana koli gelmiş diye.
- Hayırdır , birşey beklemiyordum ne gelmiş olabilir dedim.
+ Koli , gelmiş hocam dedi :)
- Nerden gelmiş acaba , ne var ki içinde dedim.
+koli var dedi sadece :D

Gittim baktım, Telpa 10 adet koli göndermiş :D

hocam bilgilendirme için teşekkürler...bana da 10 tane koli gelmiş niye gelmiş acaba diye düşünüyordum... :++:

HİÇ dikkatinizi çekti mi?Gönderirken kutulu bur şekilde gönderiyoruz.Bize dönüşü poşetlenmiş bir şekilde tek tek oluyor. :? :? :? :?

Arkadaşlar merhaba, benim servise tablet göndermem gerekiyor ancak elimde koli kalmadı kargo başka şekilde kabul etmiyor, nasıl koli temin edebiliriz?telefonla da ulaşamıyorum bir türlü..

Ben kargo görevlisine tabletleri bazen deri kılıfları ile bazen de tablet kutuları ile teslim ediyorum.
Kendisi benim verdiğim kutuluları bile ayrıca kolilediğini söyledi.
Bana siz istediğiniz gibi teslim edebilirsiniz dedi. Onların ellerinde zaten çeşitli boylarda koli bulunur.
Siz okula çağırın, olmadı teslim almıyor diye şikayet edicem deyin.

Yada herhangi bir kutuya koy, kenarlarına hareket etmeyi engelleyecek kağıt vb. sıkıştır, sorun olmaz.

ben kutuları saklatmıştım, hepsinde serino, okul adı, öğrenci adı-soyadı sınıfı yazıyor... öğrenci de küçük bir kağıda sorununu yazıp içine koyuyor, elimi bile sürmüyorum bazen, kargo alıp götürüyor... en son gönderdiklerimi bu kutuya koyup göndermişlerdi, ben o kutuyu çöpe attım nereden bileyim böyle bir şey olduğunu :-)

BBNET
Geri