Tablet kaybolursa bize ceza gelir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar yeni atanan bir kardeşiniz olarak size bir soru daha sormak istiyorum. Bozuk Tabletleri kargocuya teslim ettiğimizde kargocu da bunu kaybetse ve öğrenci de şikayet etse, bize bir ceza veya soruşturma gelir mi? Olabiildiğince tutanak tutup kargocuya teslim ediyorum ama oldu ki tutanak tutmadım ve tablet gelmedi. Öğrenci de milli eğitime bu durumu dese.. Bize bir ceza gelir mi veya soruşturma yer miyiz?

tutanak ile teslim etmeniz gerek, tuıtanaksız verirseniz kargocu da bana vermediniz derse cevap veremezsiniz değil mi? tutanağınız yoksa sıkıntı çıkabilir, ama varsa sıkıntı yok ;)

ademola' Alıntı:
tutanak ile teslim etmeniz gerek, tuıtanaksız verirseniz kargocu da bana vermediniz derse cevap veremezsiniz değil mi? tutanağınız yoksa sıkıntı çıkabilir, ama varsa sıkıntı yok ;)
Sıkıntı derken bi ceza veya bi soruşturma falan mi olur. :-(

sonuçta tablet ile ilgili olarak öğrenci dilekçe verilir ve işleme alınırsa soruşturma açılır. Siz verdiğinize dair bir tutanağınız yada kargo teslm fişiniz yoksa size de sorulur dolayısıyla hakkınızda işlem yapılır. muhakikin yazacağı rapora göre cezanız olabilir...

bende de var böyle bir durum.kargo fatura numaraları ve tarihlerini kargodan alıp, il koordinatörüne ileteceğim.o bakanlıkla bir görüşecek.sonuca bakacağız artık.
tablet işi sıkıntı yaw.

Siz kendinizi güvene alın. Kabak döp dolaşıp başınıza patlar.

yamtar3535' Alıntı:
bende de var böyle bir durum.kargo fatura numaraları ve tarihlerini kargodan alıp, il koordinatörüne ileteceğim.o bakanlıkla bir görüşecek.sonuca bakacağız artık.
tablet işi sıkıntı yaw.

hocam siz tutanak tutmuş muydunuz

yok tutanak mutanak hocam.kargocu okula gelip alıp gidiyordu.kurban bayramı zamanlarında oldu olay.2-3 aylık mevzu yani.bu olaydan sonra akıllandım.öğrencinin kendisini kargoya gönderiyorum artık.kargodan belgeyi getiriyorlar onları muhafaza ediyorum şimdi.

yamtar3535' Alıntı:
yok tutanak mutanak hocam.kargocu okula gelip alıp gidiyordu.kurban bayramı zamanlarında oldu olay.2-3 aylık mevzu yani.bu olaydan sonra akıllandım.öğrencinin kendisini kargoya gönderiyorum artık.kargodan belgeyi getiriyorlar onları muhafaza ediyorum şimdi.
Hocam bence o tabletler başka bir okula gitmiştir. Telpa bu dönem adres şaşırıyor. Mesela bana bu dönem üç tane yanlış tablet geldi. Başka bi okulun öğrencilerinin tabletlerini göndermişler. iki tanesini gönderdim. bir tanesini de ilgili okulun bilişim öğretmenini arayıp söyleyeceğim inşallh

BBNET
Geri