tablet imaj alma

Kodla Büyü

bulotra

Üye
pc de olduğu gibi tabletinde full imajını alıp geri yüklenebilecek bir program bilen var mı?

PC üzerinden full yedek almak istiyorsanız "Holo Backup" programı ile alabilirsiniz. Root istemez.

0VkE49.png

http://yadi.sk/d/ofBnJfhPMuaZ7

programın kullanımı ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirmisin hocam..

baron38' Alıntı:
programın kullanımı ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirmisin hocam..

Kullanımı hakkında bilinecek çok birşey yok aslında standart şeyler.

Önce hata ayıklama modunu açıp tableti usb kablosu ile pc'ye baglıyoruz.

Holo backup programını çalıştırıp backup all butonuna basıyoruz. Tablete tam yedekleme ile ilgili uyarı gelecektir (İsterseniz şifreleyebilirsiniz), onay veriyoruz.

Ve sisteme kurulu olan program sayısına bağlı olarak 5-10 dk da yedegi backup klasörüne atar.

çalışmadı, ilgili exe dosyası bağlanamadı tablete... (rootlu ve usb debugging açık idi)

Cwm recovery geliştirilirse sistem dahil imaji alınabilir
Su an için mümkün değil
Cihazin asil modeli bilinse xda da bulunur

ugur23' Alıntı:
Cwm recovery geliştirilirse sistem dahil imaji alınabilir
Su an için mümkün değil
Cihazin asil modeli bilinse xda da bulunur

Doğru söylüyorsun Cwm recovery olmadan sistem'den 1 kb'lık dosya bile silinse tablet kapandıgında geri dönüşü olmuyor direk servise gider.

Modeli nasıl ögrenebiliriz ögrensek bile Download Mode'da bir çok özellik kapalıyken Cwm recovery'i nasıl kurabiliriz.

Tabletin asıl üretici, thinkware firması, GM kim tablet üretmek kim Allah aşkına, bize etab-4 diye iteledikleri tablette, thinkware firmasının T10Q modeli, xda da felan cwm bulamadım, thinkware firmasına üşenmedim mail attım,firmware istedim hala ses seda yok 15 gün olacak nerdeyse ayrıca tabletin yazılımının cyanogenmod ekibinden biri geliştirdiği için,xda dan da ümidi kestim,geliştirici arkadaşlada konuştum, o bile rootla gitsin diyor,varın gerisini siz düşünün :)

ahmetcanars' Alıntı:
Tabletin asıl üretici, thinkware firması, GM kim tablet üretmek kim Allah aşkına, bize etab-4 diye iteledikleri tablette, thinkware firmasının T10Q modeli, xda da felan cwm bulamadım, thinkware firmasına üşenmedim mail attım,firmware istedim hala ses seda yok 15 gün olacak nerdeyse ayrıca tabletin yazılımının cyanogenmod ekibinden biri geliştirdiği için,xda dan da ümidi kestim,geliştirici arkadaşlada konuştum, o bile rootla gitsin diyor,varın gerisini siz düşünün :)

Rootlamak mesela degil kardeş o artık çocuk oyuncagı asıl mesele system geri yükleme ve flaşlama olayı.. ben system'den yanlışlıkla 6 kb'lık bir dosya sildim tablet kapandı daha da açılmadı. Ee ne olacak şimdi 6kb'lık dosya için servise gönderdim tableti.. :)

BBNET
Geri