tablet hakkımız var mı?

Kodla Büyü

xsawyerx

Site Gezgini
arkadaşlar lisede bilişim teknolojileri rehber öğretmeniyim. benim de tablet alma hakkım var mı? bize veren olmadı :D

ben isteyemedim :roll: hakkımız olsa verirlerdi heralde hocam. resmi olarak bilgim yok. ama tabletler geldi geleli huzurum kaçtı :sleep:

Tabletler okuldaki kadrolu öğretmen sayısına göre geliyor, okulda görevlendirme çalışanlara verilmiyor. Ama ne olursa olsun bu işin başındakilerin okuldaki btr öğretmenlerini düşünüp göndermesi gerekirdi.

bende isteyemedim. ama başka okuldaki arkadaş istemiş daha listeler gönderilirken. ne de olsa tc ye göre veriliyor diyerek. bana "hocam bir tane fazla arızalı onu al dediler :((( yaptır kullan. o da olmazsa öğrencilerinkinden birini veririz" ne dersin şimdi ki...

Ben istedim ve aldım. Sizde isteyin. Öğretmen mevcudunun %10 u kadar fazla gönderiliyor. Bir tanesini de size versinler artık.

Hocam Yeni gelen tabletler Tc ye göre tanımlı değil kendiniz tanımlama yapıyorsunuz.Normal şartlarda lisede kadrolu öğretmenlere ve 9.Sınıf öğrencilerine geliyor.Tabi gelen yazıda okulu bırakma durumunda olanlara verilmesin diye bir ibare mevcut ve illlaki tablet artıyor.Artan tabletlerden bir tanesini kendinize alıp yazın görevlendirmeniz biteceği çin geri iade edersiniz arkadaşlar.Ben btr yim öğrenci tabletlerimden birini kendime aldım.Btr görevlendirmem bitince iade edeceğim.Tablet elinizde olmadan sorunlarını çözemezsiniz.O yuzden bir tane alın derim.

anladığım kadarıyla istemek lazım. zaten problemlere çok fransız kaldım. elimizde olsa kurcalarız en azından

Hocam tabletler dağıtılan okulun kadrosunda bulunan öğretmen ve öğrecilere dağıtılıyor. Öğrenci veya öğretmen okuldan ayrılırken okula tableti iade etmesi gerekiyor. Çünkü o tabletin seri no ile sadece o okulda kayıtlı olanlar için aktifleştirme yapılabiliyor. Eğer sizin Görevlendirme ile gittiğiniz bir okulda tablet dağıtılıyor ise kadronuz okulda olmadığı için resmi olarak tablet alamazsınız. Eğer idare size karşı iyi niyet gösterirse idarecilerden veya izinde olan bir öğretmene zimmetleyerek size tablet verebilirler. Ayrıca herkese yanlızca bir tablet verilebiliyor. Az önce yazdığım idareciler ifadesi tablet almak istemeyen olursa geçerli. Geçen yıl benim görev yaptığım okulda müdür bey kendi tabletini bana vermişti.

İyi çalışmalar...

ben istedim vermedi müdür. :cry:
hayatımda elime tablet almayan biri olarak sorunlarla başedemeyeceğim muhtemelen, istifa etme şansım olsa hemen istifa edecem btr den ama yok, birdaha btr ye töbe. :verymad:

Bu projede öğrenci ve öğretmenlere rehberlik etsin diye görevlendirdiğiniz kişilere bir adet tablet vermiyorsunuz ya helal olsun size. Bende tablet almadım, istemedimde. Neden isteyecekmişim. Demekki benden tabletler ile ilgili bir beklentisi yok bu projeyi yürütenlerin. Bende bana eğer tablet ile ilgili bir sorun gelirse kasmayacağım "elimde tablet olmadığından dolayı kurcalayamadım, deneyemedim bilmiyorum " diyeceğim. Bu kadar basit.

inanakyol' Alıntı:
Bu projede öğrenci ve öğretmenlere rehberlik etsin diye görevlendirdiğiniz kişilere bir adet tablet vermiyorsunuz ya helal olsun size. Bende tablet almadım, istemedimde. Neden isteyecekmişim. Demekki benden tabletler ile ilgili bir beklentisi yok bu projeyi yürütenlerin. Bende bana eğer tablet ile ilgili bir sorun gelirse kasmayacağım "elimde tablet olmadığından dolayı kurcalayamadım, deneyemedim bilmiyorum " diyeceğim. Bu kadar basit.

:alkis: :+1:

Bu tablet faslı çok sürmez zaten. Bu seneden sonra vazgeçerler diye tahmin ediyorum. Ama tahtaların en kısa sürede takılması çok güzel olur özellikle ortaokullara.

BBNET
Geri