Tablet görüntüsünü etkileşimli tahtaya kolaylıkla aktarma.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orkuun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Orkuun

Üye
Tabletinize kuracağınız airdroid yazılımı ile tabletiniz ekran görüntüsünü çok az geçikmeli olarak etkileşimli tahtaya aktarabilirsiniz.
1-Bunun için tabletinize airdroid yazılımını google playden kurun.
2-Airdroidi çalıştırın, iki seçenek var siz "sing in later" seçin.
3-Sonra size bir ip numarası verecek, bu ip numarasını olduğu gibi etkileşimli tahtada herhangi bir browserda adres çubuğuna girin(tabiki firefox kullanın:)) her zaman açık kaynak kod) tabletinizde bir mesaj belirecek onay vermeniz için. (Tabii ki tablet ve ETnin aynı ağa bağlı olması lazım)
4-Onaydan sonra etkileşimli tahtada(firefox içinde) pek çok yararlı seçenek göreceksiniz.(diğer seçenekler de süperdir bu arada incelemenizi tavsiye ederim)
5-Ekran görüntüsünü yakalayı(Snapshot) seçin ve tam ekran düğmesine basın.
hepsi bu kadar artık tabletinizin görüntüsü (az bir geçikmeyle) etkileşimli tahtada...

Kolay gelsin.

B. Orkun Arapoğlu
Hasan Polatkan Anadolu Lisesi
Müzik Öğretmeni ve BTR:)

airdroid hayat kurtarır zaten çok faydalı program bende herkese öneriyorum

teşekkürler hocam. yalnız ben görüntü aktarmayı bulamadım. yani sanki hdmi kablo ile bağlamış gibi tablet ekranı tahtada görünsün istiyorum. buna bi çözüm varmı arkadaşlar.

Görüntüyü bir türlü aktaramadım. Airdroid'in ekran görüntüsünü almak ve görüntülemek için root yetkilerine ihtiyacı var diye uyarı veriyor sürekli. Root yetkisi nasıl vereceğim. Superuser denedim yine olmadı.

bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:
Görüntüyü bir türlü aktaramadım. Airdroid'in ekran görüntüsünü almak ve görüntülemek için root yetkilerine ihtiyacı var diye uyarı veriyor sürekli. Root yetkisi nasıl vereceğim. Superuser denedim yine olmadı.
güncel

Bunun yapılabilmesi için tabletin tahta ile aynı ağa bağlı olması gerekli

"Airdroid in ekran görüntülerini almak ve görüntülemek için root yetkilerine ihtiyaç var "

bu uyarı geliyo hocam
siz nasıl aştınız bunu?????????

BBNET
Geri