Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar etab 5 tableti format,root vs. atmadan orjinal fabrika roomu yedeklemek için nasıl bir yol izleyeceğiz.Yani öğrenci root lu tableti getirdiğinde orjinal fabrika ayarlarına getirmek için yedekleme işlemi için yardımcı olabilir misiniz?
Arkdaşlar ;
----Tabletleri öğrenciler mi kargoya yolluyor siz mi biriktirip topluca yolluyorsunuz.Sistemden girmeyen var mı arıza kaydı girmek zorunlu mu ?
---Okulumda f@tih ağı var tabletler ve tahtalar otomatik bağlanıyor ancak bunun haricinde bağlanamıyoruz ki şifre istiyor şifreyi nereden temin ettiniz ya da edebiliriz.
---Okuldaki tahtaların birinin fişi(güç kablosu) çıkmış servisi mi arayayım öğretmenler biz takalım dediler durdurdum ne yapmalıyım sizce...Servis ücret alır mı?
----Müdürümüz 15+1 bilgisayar istemiş yeni atandım okula sizce olumlu geri dönütü olur mu yoksa artık bt sınıf güncellenmiyor denip kapatılır mı konu.Ona göre özel olarak bilgisayar aldırmayı düşünüyorum iyi bir okul alırlar heralde...
----Son sorum e.t ekranları çok kirli bunların özel temizlik bezlerimi var nasıl temizlettireyim....
Bu soruların cevabı acil lazım arkadaşlar teşekkürler....